Sådan kontrolleres Opkaldshistorie på mobilnumre

December 24

Din opkaldshistorik arkiver alle opkald, som du ringer op ud eller modtager fra din mobiltelefon, samt opkald du har savnet. Hver kategori har en separat opkald historikliste. Hvis du ønsker at finde et nummer du ringet op eller modtaget, kan du enten gå henholdsvis direkte til den "Foretagne" eller "Modtaget" opkald historie liste. Opkald historie logfiler viser datoen var foretages et opkald eller modtaget, antallet eller person fra dine kontakter, og samlede længde af denne opfordring. De Samsung intensitet og Blackberry 9500 serie udstyr anvendes i denne artikel som eksempler for typiske mobiltelefoner og smartphones, men instruktioner kan variere en smule efter andre modeller.

Instruktioner

Cell Phone

• Klik på knappen "Menu" på din Samsung intensitet celle telefonens startskærm.

• Klik på "Seneste opkald" knappen eller menuen indstilling. (Cell phone layouts og præferencer vil variere efter bruger.) Opkald er opdelt i fire kategorier: ubesvarede, modtaget, foretagne og alle.

• Vælg og klik på en kategori for at se de respektive lister for opkald du har seneste ubesvarede, modtaget eller gjort. De fleste telefoner Arkiv historie opkaldsoplysninger for 90 til 100 opkald i hver kategori.

Smart telefon

• Tryk på "Send"-knappen på din Blackberry 9500 serie enhed efterfulgt af "Menu"-knappen på din mobiltelefon-startskærmen.

• Vælg linket til "Indstillinger" og derefter vælge "Call Logging." Som smart telefonmodeller varierer, nøjagtige navne for links kan variere, men burde være ens nok til at identificere. (Henvises til din mobiltelefon manual for at få hjælp hvis du har problemer med at finde disse links.)

• Klik på "Alle kald" og derefter klikke på det ikon, der svarer til listen opkald historie du ønsker at kontrollere. For eksempel, hvis du vil se alle udgående opkald, klik på telefonikonet med en udgående pil over det. For at se alle modtagne opkald, klik på telefonikonet med en pil, der peger på telefonen over det. For at se ubesvarede opkald, skal du klikke på telefonikonet med et X over det. Opkald er arkiveret på din smart foretage en opringning indretning for 30 dage, medmindre du manuelt slette hver enkelt opkaldsloggen.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com