Hvordan man laver Surround Sound-højttalere Wireless

September 18

Hvordan man laver Surround Sound-højttalere Wireless

Surround sound-højttalere til hjemmebiografen er mest effektiv, når den placeres i bestemte steder rundt i lokalet. En typisk opsætning omfatter tre højttalere omkring tv for front, center og højre audio, plus to baghøjttalere for lydeffekter. Subwooferen bruger en dedikeret kabel til en direkte forbindelse til surround-sound-modtageren. I nogle af værelserne, kan skjule højttalerkablerne, så de ikke vil være snublede over præsentere en udfordring. I væggen installation kan ikke være ønskeligt for en lejet lejlighed, f.eks. Slut højttalerne til en trådløs kit til en mindre permanent, mere bærbar løsning.

Instruktioner

• Tilskåret to længder af højttalerkabel, hver mindre end 12-inches lang, for hver surround-lyd højttaler, der vil blive forbundet til de trådløse kit komponenter, derefter fjerne 1/2 tommer af isolering fra enderne af hver ledning. Selv om højttalerne vil fungere uafhængigt af surround-receiver, højttalerkablerne er stadig forpligtet til at oprette forbindelse med senderen og modtagere. Hver transmitter vil normalt have forbindelser til to terminaler på surround-sound-modtager. Hver trådløs modtager forbinder med en højttaler.

• Fastgør de to ledninger på hver ende af højttalerkabel til de positive og negative terminaler på bagsiden af surround-sound-modtager. Højttaler-ledningen er typisk sælges med to forskellige wire farver på enderne. Tilslut en farve til de positive (rød) terminal og den anden til negativ (sort) ved at løfte de to fjerderclips på bagsiden af højttaleren for at afsløre to små huller til ledninger. Tilslut ledningerne på samme måde, at røde og sorte terminalerne på bagsiden af den trådløse senderen, og sørg for den positive ledning fra taleren tillægger den positive terminal på senderen og negativt wire lægger til den negative terminal.

• Tilslut DC netledningen til stikket på senderen og Tilslut anden enden til en stikkontakt.

• Tilslutte et surround-lyd højttaler til en trådløs modtager fra sættet ved hjælp af de samme ledninger. Kuratorerne er normalt mærket L og R på bagsiden ved siden af terminaler til at udpege venstre og højre surround-sound højttalere.

• Tilslut netledningen til hver trådløs modtager, og tryk på "Power" knappen for at aktivere enhederne.

• Tænd hjemmebiograf surround-sound receiver og afspille en kilde signal, f.eks. en CD eller DVD, opererer udstyr normalt. Den trådløse sender leverer audio-signaler til de trådløse modtagere via en radiofrekvens at producere lyd på surround sound-højttalere.

Tips & advarsler

  • Trådløse højttalere kan også placeres udenfor, sådan som på en terrasse, så længe modtagerne er inden for rækkevidde af senderen, en distance, som varierer afhængigt af produktet.
  • Slut højttalerkablerne til udstyr inden du tilslutter senderen eller modtagere til stikkontakten.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com