Hvordan arbejder Automotive støddæmpere?

October 3

Væskefyldte chok

Langt den mest almindelige type, væskefyldte chok absorptionsflaskerne er fyldt med en tyktflydende væske, der dæmper klumper og bump følte ved den suspension, der ellers ville rejse til bil, selv. Støddæmpere omdanne kinetisk eller lagret, energien af suspensionen cykling til varme, som er udgivet af chokket. Inde i chok kroppen er der et stempel, der bevæger sig op og ned som suspension cykler. Når dæk flytter opad, stemplet komprimerer den tyktflydende væske og forårsager varme, som dæmper bevægelse af fjedrene. Dette er grunden til, at off-road racing bil stød ansætte en anden reservoir til støtte i køling af væsken. Når en væskefyldt chok overophedes, sæler slag, gør enheden ubrugelig.

Luftfyldt chok

Air støddæmpere arbejde i stort set samme måde. Men i stedet for at gennemføre en tyktflydende væske til afdæmpende arbejde, stemplerne komprimere luft inde i cylinderen af chok, hvilket skaber varme. Varmen fra en luftfyldt chok generelt undslipper bare til atmosfæren, giver chokket, at dæmpe yderligere konsekvenser. Nogle luft chok er simpelthen støddæmpere med luften i kammeret, og nogle kan justeres manuelt med en luftkompressor, som ændrer deres stivhed og kørehøjde af automobile. Air chok i sidste ende ikke på samme måde som væskefyldte enheder.

Ting at vide om arbejdsmiljø

Installere de forkerte støddæmpere på et køretøj kunne resultere i dårlig håndtering, frygtelige dæmpning og forkortet støddæmper liv. Sørg altid for, at enderne af chokket har den korrekte type monteringssystem til programmet bil. Et fælles symptom på støddæmper fiasko er langvarig cykling, eller hoppende, at suspensionen over bump. I ekstreme tilfælde, vil næsen af automobile hoppe ved rødt lys lang efter køretøjet er kommet til et stop. I tyktflydende væske stød, kan der være synlige utætheder, at det er tid til at udskifte enhederne. Støddæmpere kan findes på mange typer af køretøjer, golfbiler og motorcykler til biler, lastbiler og store rigge.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com