Toshiba 46G300U Specs

July 22

Toshibas 46G300U high-definition LCD tv blev afsløret i 2010 og er en del af G300 serien, der findes også i 40-tomme og 55-tommers modeller. 46G300U har afspilning af billeder og musik via en USB-forbindelse, byder på en universel fjernbetjening og Dynalight dynamisk baggrundslys kontrol, der nedtoner lysstyrken for at øge de sorte nuancer i billedet. Det er også udstyret theaterwide tilstande, billede præference tilstande og dynamisk kontrast, som automatisk justerer kontrasten baseret på ændringer i billedkvaliteten.

Dimensioner og Display

Med en fod inkluderet, Toshiba HDTV er 44.28 inches lang, 30.18 inches høj og 13,65 inches dyb og vejer 46,3 pounds. Uden et stativ, HDTV er 44.28 inches lang, 28.10 inches høj, 3,52 inches tyk og har en vægt 44,2 pounds. Visningen er en 46-tommers TFT Handlekraftig Matrice diagonal widescreen med en opløsning på 1.920 af 1.080 pixel, 16 til 9 billedet størrelsesforhold og 120Hz opdateringshastighed.

Lyd- og videofunktioner

Audio funktioner omfatter stereo surround-lyd fra et indbygget højre og venstre kanal usynlig højttaler, der tilbyder Audyssey EQ--en lydteknologi, der evaluerer akustikken og automatisk justerer for distortion-- og en mute-knap. Audio kontrol på HDTV er bas, diskant og balance. Blandt de video funktioner er Gaming mode, for forbedret video-spil spiller med mindre svartid mellem de Spilkontroller og TV; billede præference modes såsom sport, standard, film og PC; og farve temperaturkontrol.

Forbindelser

Toshiba HDTV har fire 19-bens HDMI-type A indgange, én komponent-videoindgangen, en HD component video RGB input, et composite video- og audio input, en digital optisk lydudgang, en RJ-45 Ethernet-port, en VGA, HD-15 PC interface til brug som en computerskærm og et Dolby digital optisk udgang.

TV-menuen Funktioner og tilbehør

46G300U har indbygget NTSC, ATSC og QAM tuning, automatiske aspekt kontrol, photo frame kapacitet, input mærkning, kanal mærkning, kanal browser, en sleep-timer, film stabilisering og en Kanallås. TV'et leveres med en bordplade stativ med en fladskærm mount interface af 400 af 200 mm. valgfrit tilbehør omfatter et fladskærms TV wall mount beslag til købere interesseret i montere kameraet på en væg, og seks-fods HDMI kabler.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com