Hvordan man programmerer en Sanyo FXWC fjernbetjening

June 29

Sanyo FXWC fjernbetjening er en universal fjernbetjening model, der leveres med mange forskellige produkter og kan også købes for at erstatte en tabt fjernbetjening eller kombinere flere fjernbetjeninger til en for din bekvemmelighed. Ved at placere de programmering koder for mærket af enhed du vil styre og efter en simpel programmeringsprocessen, kan du betjene dine forskellige elektronik med en fjernbetjening fra en behagelig afstand, slutter behovet for flere fjernbetjeninger i din stue.

Instruktioner

• Drej på den enhed, du ønsker at programmere til Sanyo FXWC remote. Du kan gøre dette ved at trykke på "Power"-knappen på den originale fjernbetjening, der fulgte med enheden eller front kontrolpanelet på selve enheden. Holde andre enheder slukkes under denne proces.

• Find listen over programmering koder for den enhed, du ønsker at kontrollere. Denne liste kan findes i brugervejledningen, der fulgte med fjernbetjeningen. Koderne vil blive opført af enhedstypen og producent. Ikke søge efter enheden af modellens navn eller nummer. Nedskrive alle de koder, der vises for enheden, da du måske nødt til at prøve mere end én for at finde en kode, der virker ordentligt.

• Tryk på og hold tasten mode på toppen af Sanyo remote, der svarer til typen enhed, du programmering. Hvis du ikke sikker på, eller har flere enheder af en bestemt filtype, kan du bruge knappen "Aux".

• Angiv den første tre-cifrede kode for din enhed mens du holder tasten mode. Gøre dette med den frie hånd. Ikke holde hvilken som helst nummer i en længere periode og tage en kort pause mellem hvert ciffer. Når færdig med at indtaste koden, frigive mode-knappen.

• Mode-knappen blinker fem gange, hvis koden er gyldig. Sanyo remote på enheden og trykke på "Power"-knappen. Hvis enheden slukker, tænde den igen og trykke på alle knapperne på fjernbetjeningen for at sikre de fungerer med enheden. Hvis ikke, gentages processen ved hjælp af en kode på listen, indtil du finder en, der arbejder med din enhed.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com