Hvordan til at konvertere film til iPod Video

December 29

Hvordan til at konvertere film til iPod Video

iPod er et mærke af bærbare medieafspillere produceret af Apple Inc., der blev lanceret i 2001. iPods indrømme brugernes hen til opmagasinere og afspille musik, videoer (på nogle modeller, som iPod Nano) og andre medier. Medier overføres til iPod-enhed med iTunes eller alternative åbne kilder. Denne guide viser, hvordan til at konvertere en film til en iPod filmformat og overføre det til en iPod med iTunes og QuickTime 7 Pro.

Instruktioner

• Finde ud af, hvis din iPod-model understøtter video. Femte og sjette generation iPod klassikere og tredje generation af iPod Nano kan spille MPEG-4 (H.264/MPEG-4 AVC) og QuickTime video formater. Hvis iPod ikke understøtter video, kan ingen video overføres til den.

• Hente og installere de nyeste versioner af iTunes og QuickTime 7 Pro på din computer.

• Tilføj video fil hen til QuickTime 7 Pro. Åbne QuickTime. Vælg "Åben fil..." under menuen "Filer". Browse til placeringen af filmfil og klik på "Åbn" for at åbne videofilen i QuickTime.

• Eksportere og konvertere video filer til iPod brug. Vælg "Eksporter..." under menuen "Fil" for at åbne vinduet Eksporter. Vælge "Film til iPod (320 x 240)" og klik på "Gem". En statuslinje viser, hvor meget af eksport og konvertering processen er afsluttet; processen kan tage et par minutter, afhængigt af størrelsen af videofilen. Denne proces opretter en .m4v fil med H.264 video og AAC-lyd, som er optimeret til iPod.

• Kontrollere kvaliteten af den video, QuickTime har konverteret. QuickTime Pro placerer den eksporterede og konverterede iPod-klar video fil på computerens skrivebord. Gå til skrivebordet og dobbeltklik på den nye fil hen til leg sig; Kontroller, at det er til din smag.

• Overføre iPod-klar video til iPod. Åbne iTunes-software. Træk iPod-klar video i mappen iTunes bibliotek eller en spilleliste. Slut iPod til computeren og synkronisere iPod med iTunes til at overføre filmen til iPod.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com