Hvordan man lodde PC bord komponenter

November 3

Printplader, eller PCB, tilbyder en billig, og meget pålidelig måde til at masseproducere et elektrisk kredsløb. Bestyrelsen er belagt med kobber, og raderinger mulighed for det elektriske signal til at overføre fra komponent til komponent uden brug af ledninger. Lodning på en PCB er ligner lodning enhver typisk elektrisk tilslutning, men et par særlige overvejelser skal overholdes for at undgå at beskadige board og komponenter.

Instruktioner

1 Forberede loddekolbe af tinning spidsen: varme jern og rører lodde til dens spids, belægning grundigt i et lag af smeltet loddetin; Dette vil rense spidsen af jern og øge sin varme ledeevne. Udslette spidsen ren på en fugtig svamp efter det har været fortinnet.

2 Ren overfladen af PCB med en slibende rengøring pad, såsom 3 M Scotch Brite puder. Sørg for at bruge industrielle styrke puder, som er fri for sæbe og rengøringsmidler. Anvende en smule acetone opløsningsmiddel til at fjerne kemikalier fra boards overflade og lufttørre med en beholder med trykluft.

3 Placer fører af komponenten skal loddes ordentlig forborede huller i brædderne. Elementer såsom modstande, kondensatorer og dioder har længe bly ledninger, der kan være bøjet med en 45-graders vinkel til at holde komponenten på plads. Transistorer og integrerede kredsløb (ICs) normalt har kortere kundeemner og kan blive holdt på plads med malertape.

mespace Opvarme overfladen af det fælles hvor komponent bly møder Printet. Tin jern tip igen lige før opvarmning fælles at hjælpe i leder varmen.

5 Træk loddekolbe tilbage og sted lodde direkte på den opvarmede fælles. Hvis lodde ikke smelter og flyder let, kan leddet ikke har været opvarmet grundigt. Rør ikke lodde direkte til spidsen af jern, som du anvender det, og skabe en tyk og endda pulje af lodde helt frakker leddet.

6 Når alle kundeemner har været loddet, tilbage brug bidetang at trimme komponent kundeemner.

7 Gentag trin 3 til 6 for hver komponent skal loddes.

Tips & advarsler

  • Sted en varme shunt, såsom en alligator klip på komponenten før lodning for at absorbere nogle af varmen produceres under lodning – dette vil bidrage til at undgå at beskadige følsomme komponenter.
  • Hvis på ethvert tidspunkt PCB eller lodde begynder at boble, har fælles været overophedet. Fjerne jern tip og lade den fælles køle lidt før du fortsætter.
  • Lodning skaber giftige dampe, der kan være skadelige, hvis indåndes. Altid arbejde i et godt ventileret område.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com