1967 mustang indstillinger

October 18

1967 mustang indstillinger

Står over for stigende konkurrence fra General Motors, Chrysler og American Motors, redesignet Ford Mustang for regnskabsåret 1967 produktion. Amerika faldt i kærlighed med pony biler men længtes efter mere magt. Af denne grund, blev big-block "Thunderbird særlige" 390 motoren installeret i Mustang for første gang. Ford ønskede imidlertid at sikre at Mustang stadig kunne blive tilpasset direkte fra fabrikken af forbrugerne. Som et resultat, blev Mustang tilbudt med en række forskellige muligheder.

Udvendig

Den mest dramatiske udvendige mulighed var gruppen udvendige Decor, som bestod af chrome wheelwell lister, louvered hætte med integreret slå signaler, chrome støbning på tværs i bunden af den bageste forrude (standard udstyr på Fastback) og en pop-up-gas cap snarere end en twist-off cap. En vinyl tag var valgfri kun på hardtop-model, og fås i to farver: sort og pergament. Tre udvendige spejle blev tilbudt af Ford-forhandlere: en fjern passager-Sidespejl, en kugle-formet spejl og en udvidet spejl for bugsering. Andre udvendige muligheder omfattede tonede glas, en bageste dæk bagagebærer og chrome rocker panel støbning.

Interiør

Den valgfri deluxe interiør pakke inkluderet en metal badge i midten af hvert forsæde, chrome dørpaneler og chrome dashboard paneler. En træ-lignende rimed rat var også valgfrit udstyr, og for første gang, Mustang var tilgængelige med en tilt ratstammen. Selv om ikke et populært valg, var 1967 model også tilgængelige med en bænk i stedet to bucket sæder.

Motorer

1967 modeller var udstyret med en 120-hestekræfter 200 seks-cylindret motor som standardudstyr. Kun to motorer var valgfrit i 1967, 289 og 390. 289, var dog fås i tre konfigurationer. To-tønde karburator 289 produceret 200 hestekræfter. Fire-tønde karburator 289 produceret 225 hestekræfter. En særlig høj ydeevne 289 produceret 271 hestekræfter. Det var også udstyret med en fire-tønde karburator. 390 var en ny tilføjelse til Mustang i 1967, og produceret 320 hestekræfter med en fire-tønde karburator.

Transmissioner

En tre-trins manuel gearkasse var standardudstyr for alle, men højtydende 289 og 390 motorer. En fire-trins manuel var fakultativ for alle, men 200 motoren. En tre-trins automatisk gearkasse blev tilgængelige for alle motorer.

Andre indstillinger

Andre muligheder omfattede aircondition, front skivebremser, en omdrejningstæller, en radio, under hood og bagage rum lys, en handskerummet lås, hastighedskontrol, en elektrisk ur, magt bremser og servostyring.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com