Sådan foretages fejlfinding af en Sony DVD/VCR

May 20

Sådan foretages fejlfinding af en Sony DVD/VCR

Sony kombination digital video disc (DVR) og video cassette recorder (VCR) enheder er All-in-one kasser giver afspilning af bånd og diske. De er særligt nyttigt til visning af nyere dvd'er. En masse af de mekaniske problemer med en VCR--ligesom sporing spørgsmål--kan replikeres på denne enhed.

Instruktioner

• Justere sporingen på Videobåndoptageren, hvis billedet ikke er klart. Du kan bruge den "Tracking +/-" knapperne. Hvis måleren tracking ikke vises på skærmen, båndet er i dårlig stand og optagelsen kan ikke justeres.

• Ren videobånd hoveder, hvis sporing ikke har kunnet løse et uklart billede problem. Se efter horisontale hvide striber. Hvis du fortsat har problemer med klarhed, båndet har nået slutningen af sin levetid og skal kasseres.

• Kontroller, at tv'et er indstillet til input bruges af Sony DVD/VCR, hvis båndet eller DVD billede ikke vises på skærmen. Tryk på knappen "Source" i fjernsynet gentagne gange indtil billedet vises. Hvis billedet ikke vises, skal du kontrollere, at tilkoblingerne bag på fjernsynet og Sony DVD/VCR er stram.

• Sørg for, at DVD-en isættes etiket side op, hvis det kan ikke afspilles. Tryk på knappen "DVD/VIDEO" at vælge den korrekte funktion for Sony DVD/VCR.

• Kontrollere, at eventuelle data-cd'er er registreret til ISO9660 niveau 1, 2 eller Joliet standarder, hvis data cd'er ikke vil spille. Hvis du gør data CD på din hjemmecomputer, tjekke specifikationerne af den brændende software. Sørg for at dine cd'er har filtypenavne.

• Tryk på Program spiller, Shuffle-afspilning eller gentage Afspilningsknapper hvis disken ikke begynde at spille fra start.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com