Makro objektiv Information

April 19

Makro objektiv Information

Close-up fotografering er en af de mest lysende alligevel udfordrende former for billedoptagelse, der findes i verdens foto. Rigt detaljerede billeder af emner ofte er for lille til påskønnelse af det blotte øje kan opnås med brugen af et makroobjektiv. Forstørrelse af visse emner kan vise observatør detaljer, de aldrig havde forestillet sig var der, men på samme tid, det kræver også en god forståelse af den fotografiske proces at opnå høj kvalitet billeder.

Hvad er en makro linse?

En makro er en speciel type kamera objektiv designet til større forstørrelse af et emne end en normal linse kan udføre. En normal linse kan kun oprette forstørrelse på film af op til 1/7. størrelsen af det oprindelige objekt. Makroobjektiver, men kan gøre naturlig størrelse billeder op til næsten 20 gange den oprindelige størrelse på det valgte billede emne.

Ansøgning

Makroobjektiver gøre det muligt at fange fine detaljer i emner normalt for små til at se med det blotte øje. Mange naturfotografer udnytte disse linser for at få close-up billeder af blomster, insekter, træer og små dyr. Disse linser tilbyder også vigtige medicinske fordele, giver mulighed for detaljerede close-up billeder til kirurgi, tandpleje og i andre medicinske industri.

Fordele

To problemer forbundet med brugen af close-up fotografering er fundet i forhold til billedets skarphed og dybde af felt. De fleste objektiver fungerer bedst, når der fokuseres på normale afstande---mellem et par fødder og uendelighed, men for naturlig størrelse billeder, et makroobjektiv kan udnyttes til at forbedre skarpheden i detaljer. Dybdeskarpheden på højere forstørrelser kan også være ret begrænset, men med en makro linse på de korrekte indstillinger og med emnet indrammet bare den rigtige måde, dette kan korrigeres i de fleste tilfælde.

Belysning udfordringer

Når du arbejder med et makroobjektiv, kan belysning være en alvorlig begrænsning. Ofte gange nærhed af linsen til emnet kan bliver fotograferet forårsage en skygge at blive kastet over det og kræver yderligere fintunet lys eller reflekser til at løse. Længden af linsen er undertiden også et problem, tvinger fotograf til at kompensere med øget eksponeringstid at give ekstra lys til at nå frem til filmen.

Konklusion

En makro linse er en værdifuld tilføjelse til udstyr af enhver fotograf, der ønsker at oprette close-up billeder af et emne. Med rigt ekstra detalje og evnen til at registrere varer ikke jævnligt set, bliver værdien af et makroobjektiv klart for både amatører og professionelle ens.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com