Hvordan man kan låse en Verizon Cell Phone sikkerhedskode

October 31

Verizon mobiltelefoner alle kommer med en sikkerhedslås, forhindrer enhver uden koden fra at få adgang til bestemte funktioner. Brugeren kan angive brugerdefinerede parametre til sikkerhedslås, fra kun at skulle adgangssikkerhed og privatliv funktioner for at være nødvendige for at foretage en udgående opkald. Du kan forsøge at låse telefonen Verizon med to forskellige koder. Hvis de ikke virker, bliver du nødt til at tage den til en autoriseret forhandler.

Instruktioner

• Få adgang til en funktion i telefonen, der kræver en sikkerhedskode, eller gå til "Indstillinger" og "Tools" efterfulgt af "Sikkerhed."

• Indtast de sidste fire cifre af dit telefonnummer. Hvis telefonen du forsøger at låse er registreret til at nummer, vil det låse. Hvis ikke, prøve koden i trin 3.

• Indtast "1234" og tryk på "OK". Dette er undertiden en standardindstilling for at frigøre en ny telefon. Hvis ingen af disse koder virker, bliver du nødt til at tage den til en Verizon forhandler og kontrollere kontooplysninger med dem før frigørelse og nulstille koden for dig.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com