Hjælp med opsætning af Uniden BC80XLT scannere

May 22

Spore lokale nødtjenester eller andre transmissioner med en Uniden BC80XLT scanner. Hvis du køber en ny BC80XLT, er udfører den første installation og programmering korrekt afgørende for optimale resultater af scanneren. Hvis du ikke konfigurerer enheden korrekt, kan du gå glip af vigtige transmissioner. Tilføj dit eget valg af frekvenser, så du kan scanne lige de oplysninger, du ønsker at høre.

Indledende forsamling

Når du fjerner din BC80XLT fra boksen, er den første arbejdsplanen at installere batterierne og fastgør antennen. Denne scanner kræver fire AA-batterier. Batteridækslet er på bagsiden af enheden, nederst. Placer din tommelfinger i teksturerede område og skubbe mod bunden af scanneren til at glide ned af dækslet. Installere genopladelige eller alkaline batterier; derefter indstille parameteren batteri til at angive, hvilken type batteri du installeret og udskifte coveret. Alternativt kan du tilslutte AC-adapteren til stikket på siden af scanneren og tilsluttes en stikkontakt. Antennen monteres på toppen af scanneren, skruning i mount. Stramme antennen sikkert, således at det forbliver på plads.

Bælte klip vedhæftet fil

BC80XLT indeholder et bælte klip kan du bekvemt bære scanneren, når den kører på batteri. Juster bælteclips med hullerne til skruer på bagsiden af scanneren og Fastgør det med de to medfølgende skruer. Overspænde ikke skruer eller du kan knæk klippet eller scanner sag.

Indstillingen Squelch

Squelch skiven BC80XLT scanner hjælper filtrere uvedkommende støj og statisk, giver klarere reception. Tryk på "Manual" knappen på forsiden af scanneren, og derefter dreje "Squelch" knappen til højre, indtil du hører en hvæsende lyd. Drej skiven tilbage til venstre lige til det punkt, at statiske aftager. Dette sikrer, at squelch justeres til den optimale indstilling.

Programmering

Programmere de frekvenser, du vil scanne. Tryk på "Manuel" til at angive programmeringsmodus. Skubbe kanalnummeret for den frekvens, du gerne vil gemme. Tryk på "Manual" igen. Input hyppigheden og tryk derefter på "E" for at gemme den. Gentag dette for hver frekvens, du vil scanne. Lokale frekvenser er normalt tilgængelige fra scanner klubber og andre online-ressourcer, eller du kan købe frekvens bøger fra mange elektronik forhandlere.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com