Hvordan aktiverer du Javascript på en telefon?

October 25

Hvordan aktiverer du Javascript på en telefon?

JavaScript er en simpel programmering kode, som webudviklere bruger til at gøre interaktive widgets og websider. Ifølge, Boutell.com det var kendt som Livescript før Netscape og Sun Microsystems indvilliget i at ændre sit navn. Da det lader dig køre kraftfulde webprogrammer--navnlig Gmail--det er en nødvendig bestanddel af enhver smartphone. For at aktivere det, skal en smartphone brugeren justere indstillingerne på hendes browserprogram--Safari på iPhone, Blackberry browser på Blackberry og Android browser på Android-telefoner. Sidstnævnte kategori af smartphones har Javascript aktiveret som standard.

Instruktioner

Sådan aktiverer Javascript på en iPhone

• Tryk på Home-knappen til at gå tilbage til startskærmen. Klik på "Indstillinger".

• Klik på ikonet for din primære browser. For de fleste iPhone-brugere bør dette Safari, selvom Opera-app er populær som godt. Skub Javascript skifte.

• Tryk på Home-knappen igen og lukke op en ny gennemser side. Test dine nye indstillinger på en webside, der kræver Javascript.

Sådan aktiverer du Javascript på Blackberry

• Åbn en ny browserside og klik på trackwheelet. Vælg "Indstillinger".

• Klik på "browserkonfiguration." Du bør se en boks med etiketten "Støtte Javascript." Klik på denne for at tjekke det.

• Klik på trackwheelet at vende tilbage til menuen Indstillinger. Klik på "Gem"indstillinger.

Sådan aktiverer du Javascript på andre populære telefoner

• Hvis du har en Windows Mobile-telefon, downloade en version af Opera-browseren. Ifølge Microsoft, da standardbrowseren til Windows Mobile telefoner, Internet Explorer, kan køre kun en lille delmængde af Javascript-funktioner, skal du bruge en ny browser til at køre de fleste Javascript-applikationer. En forfatter på Boutell.com tyder på, at du downloade Operas gratis browser, bruge det til at åbne en ny webside og derefter klikke på menuen "Funktioner" tab. åben "rask præferencer" og afkrydsningsfeltet "Aktiver Javascript".

• Hvis du er Android-bruger, åbne "Options" menu og Søg efter "Sæt Javascript aktiveret" prompt. Som standard, bør det være aktiveret; Hvis ikke, sæt den til "True".

• Hvis du bruger en anden smartphone, Angiv menuen præferencer i din browser og søge efter indstillingen Javascript. Ældre telefoner--især telefoner solgt før fremkomsten af 3G netværk--ikke kan understøtter sproget. Hvis din telefon ikke understøtter Flash eller Java, er der en god chance for, at det ikke har processorkraft til at understøtte Javascript.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com