Hvordan kontrollerer jeg en Cell Phone Voicemail fra en fastnet?

January 30

En cell phone voicemail er dens interne telefonsvarer. I tilfælde af at du skulle glemme din mobiltelefon, eller hvis din mobiltelefon løber tør for batteri, kan du stadig få dine beskeder ved at ringe til dine talebeskeder fra en fastnet. Dette er en meget simpel proces, som du kan oprette dig selv, uanset hvordan tech-kyndige du tror du kan være.

Checke Voicemail fra en fastnet

Den første ting du skal gøre er konfigureret din mobiltelefon voice mail indbakke. Gå til din telefons interne menuen og gå til ikonet for "Meddelelser." Der bør du finde en mulighed for "Voice Mail" og se de gratis 800 nummer som din telefon opkald til adgang til den. Der vil være en trinvis automatiseret instruktion, som du skal følge for at konfigurere op i boksen.

På et tidspunkt, vil vejledningen bede dig om at oprette en pinkode for at få adgang til dine talebeskeder. Når indbakken er sat op, alt du skal gøre for at kontrollere dine talebeskeder fra en fastnet er kald 800 nummer til din telefons talebeskeder og derefter skrive i din PIN når det dirigerer dig til at gøre dette.

Kontrollere talebeskeder uden en række

Hvis du glemmer eller ved ikke, hvor at finde dit voicemail nummer, vil de fleste mobiltelefoner har en funktion, der tillader dig at kontrollere dine talebeskeder ved at ringe din egen celle nummer.

Blot ringe til dit eget nummer og vente for talebesked til at begynde, skal du trykke på * og derefter din pinkode, og tryk derefter på #. Dette vil tillade dig at tjekke dine meddelelser. Opmærksom på, dog, at ikke alle mobiltelefoner udbydere vil have denne funktion.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com