Hvordan man kan rette en pinge lyden fra bilens motor

March 2

I et par tilfælde, kan du effektivt diagnosticere en bil problem bare ved at åbne dine ører. En særskilt "pinge" lyd, der kommer fra en kørende motor er et af de problemer, der kan registreres og endda repareret gennem omhyggelig lytter og hurtig indsats. Hvis du hører en lyd kommer ud af din motor, Følg disse trin for at finde ud af kilden til støj.

Instruktioner

• Fremskynde lidt på den første forekomst af en pinge støj og lytte omhyggeligt for at se, om lydene, der får højere eller starte klingende hurtigere efter hinanden.

• Stoppe bilen på den nærmeste mulighed, sætte det i park og slukke motoren. Lytte meget nøje for at se, om motoren kører og dvæler lidt længere end normalt, når du drejer nøglen. Hvis du får et positivt resultat i denne test og ene i trin 1, fortsætte til næste trin. Hvis ikke, tager din bil til en mekaniker for en diagnostisk check.

• Lytte omhyggeligt for at se, hvis de pinge fortsætter når du accelerere. Prøv at dreje bilen ud igen samt for at se, hvis de kører motoren stadig spøger. Hvis begge forhold forbedres, kan du bruge premium gas fra dette punkt på. Hvis begge problemer tilbage, tage din bil til en mekaniker for en tjenestemand diagnostiske.

• Kontrollér brændstof-niveau i din bil. Hvis du har mindre end en halv tank af gas, kørsel til den nærmeste brændstofpåfyldning station og fylde det op med premium benzin. Hvis du har mere end en halv tank af gas, køre tanken ned til mindst 1/8 af en tank og derefter fylde det op med premium benzin.

Tips & advarsler

  • Højere ydeevne biler kræver typisk højere oktan brændstoffer. Hvis du tror, du måske har sådan en bil, tjek instruktionsbogen eller producentens hjemmeside for flere detaljer på brændstof og olie.

© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com