Hvordan til at tage bedre billeder

December 8

Hvordan til at tage bedre billeder

Med teknologiske fremskridt er det nemmere end nogensinde at tage bedre billeder; endnu, vi har brug for det rigtige udstyr og lidt viden til at gøre mest muligt ud af vores digitale minder. Uanset om du er nybegynder på at tage billeder eller er ved at genopdage kameraer i den digitale tidsalder, holde et par grundlæggende i tankerne for de bedste skud.

Instruktioner

• Købe et kamera, der er passende til jobbet, men ikke alt for avanceret til dine behov. Hvis du vælger en sofistikeret digital kamera med en stejl indlæringskurve, komme dens mange klokker og fløjter blot i vejen. Ser for væsentlige funktioner som autofokus. Læs uafhængige anmeldelser af navn mærke kameraer i din prisklasse.

• Lær om dit kamera ved at læse manualen og udforske fabrikanter websiden. En ofte overset måde at tage bedre billeder er til at forstå det fulde potentiale i dit kamera. Hvis dit digitale kamera har tilstande for visse foto forhold som lav lys eller handling skud, være særligt opmærksomme på disse indstillinger.

• Støt dit skud. Værdien af et stativ kan ikke understreges nok. Billig, let stativer er bredt tilgængelige. En anden måde at tage bedre billeder, uden at sløre, er at støt mod en væg, holde albuen med den anden hånd; Træk vejret ind og holde vejret mens du skyder.

• Fokus på god belysning til at tage bedre billeder. Belysning er ét område, værd at undersøge. Nogle grundlæggende omfatter belysning emne fra bag kameraet når det er muligt og undgå ved hjælp af en flash, når betingelser arrestordren. For mindre objekter, købe eller lære at lave en gør det selv-bærbare belysning studie for professionelle resultater.

• Undgå digital zoom, da dette forringer fotokvalitet. Når du køber et kamera, målet for de bedste optiske zoom-niveau du har råd til.

• Praksis. Tage billeder af stillestående og bevægelige objekter under forskellige lysforhold. Dette peger på områder du kunne bruge lidt arbejde i, før en vigtig fotomulighed kommer op.

• Bruge styrkelse af foto software til at forbedre dine fotos. Nogle af programmerne lettere omfatter dem, der er pakket med kameraer, såvel som Photoshop Elements og den billigere Photobot.

• Besøg fotografering hjælp hjemmesider for oplysninger om ISO hastighed, blænde, eksponering og manuel fokus at øge dine chancer for at producere en bedre fotografi.

Tips & advarsler

  • Nogle kameraer, SLR-lignende giver kvaliteten af nogle lavere ende professionelle kameraer og koster lidt mere end en god point-and-shoot.
  • Den højeste mega pixel tæller er ikke så vigtigt som linsen og andre funktioner. For eksempel, 6 megapixel er tilstrækkelig til ikke-kommercielle arbejde.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com