Hvordan du udskifter en DVR harddisk

April 17

En DVR bruger en harddisk ligesom en i computeren til at optage og afspille tv programmering. De flere gigabyte lagerplads enheden har, i flere timer programmering det kan holde.Udskiftning af drevet er relativt hurtigt og nemt, fordi det bruger standard computerens hardware. Når du har åbnet sagen og opdagede hvad type drev din DVR har, kan du hente en erstatning på enhver elektronikbutik.Selv om denne proces kræver åbne enheden, ingen af skridt er kompliceret, og brugere uanset kvalifikationsniveau kan erstatte kørsel uden hjælp af en professionel.

Instruktioner

• Afbryd din DVR ved at trække kabler tilsluttet det, herunder strømkablet. Fjern skruerne på bagsiden af enheden der holder den øverste dæksel på plads. Der er normalt to til seks af disse skruer, afhængigt af model af DVR. Lægge disse skruer i et sikkert sted, hvor de ikke får tabt, og skub dækslet ud.

• Find den skrap drive. Dette er en rektangulær metal enhed, der måler 3 1/2 inches lang. Det er normalt placeret væk fra andre hardware, ofte i sin egen beslag. Der vil være to til fire skruer, der holder det på plads. Fjerne disse, afbryde kabler tilsluttet drevet, og skub det ud af systemet.

• Check etiketten for at se, om det er IDE eller SATA. Det vil sige som en af de to grænseflader det bruger. Enhver udskiftning desktop skrap drive af den samme grænsefladetype vil arbejde i din DVR. Undgå at bruge en bærbar drev, fordi de ikke vil passe og ikke er designet til høj stress miljø af videostreaming.

• Placer det nye drev i parentes, og erstatte de skruer, der blev fjernet fra den gamle. Stik data og strøm kablerne i dette drev. De vil indsætte på samme måde, de kom ud af den gamle. Når drevet er blevet installeret, Sæt dækslet tilbage på DVR enheden, og Udskift skruerne. Krog DVR tilbage til fjernsynet, og det vil være klar til at indspille.

Tips & advarsler

  • Åbne din DVR enhed kan ugyldiggøre din garanti.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com