Android kalender & iCal Sync

May 24

Android-enheder kører på Android operativsystemet, ejes af Google. Mens Android smartphones og tabletter er magtfulde og populære, favor de Google produkter såsom Gmail, YouTube, Picasa og Google kalender. Dette kan være et problem for Android smartphone-brugere, der lever af Apple-computere, fordi synkronisering tjenester såsom iCal på Android giver et problem.

Spørgsmålet

Fordi iCal er et Apple service og Android kalender er stadig en forholdsvis ny Google-produkt, direkte koordinering mellem tjenesterne ikke er problemfri. Der er ingen måde at direkte synkronisere Androids kalender eller nogen af de kalender apps tilgængelig direkte med iCal fjernt fra datoen for offentliggørelsen. Men der er måder at samordne og synkronisere de to produkter med en smule af en løsning.

Løsning

Gmail er et andet Google-produkt, der omfatter en masse gratis tjenester, når du tilmelder dig, herunder brug af Google kalender. Google kalender er i stand til at synkronisere med iCal og Androids kalender separat, hvilket betyder, at det kan fungere som en mellemmand at synkronisere din Android enhed med iCal fjernt.

Synkronisering iCal til Google kalender

Tilmelde sig Google kalender, hvis du ikke allerede en Gmail-bruger. Nedskrive den e-mail-adresse, du opretter for at logge ind, så der vil være behov for senere. Åbn Apple iCal, skal du vælge fanen "Konti" i menuen "Indstillinger". Tilføje en konto ved at vælge knappen "+". Navngive den nye kalender og give din Google kalender login-oplysninger. Åbn "Serverindstillinger" og skriv "https://www.google.com/calendar/dav/[email protected]/user & quot; men erstatte "[email protected]" med din Google kalender login e-mail adresse. Sørg for at "Brug Kerberos v5 til godkendelse" er markeret, før du vælger "Tilføj." Vælg "Opdater" så iCal viser din Google-kalender, før du vælger "Delegation" til at kontrollere kalendere fra Google kalender du ønsker at synkronisere. Når du vælger kalendere til synkronisering, skal du klikke på "Opdater" igen. Du vil nu kunne redigere din Google kalender fra iCal.

Synkronisere Google Calendar med Android

Siden Android er et styresystem af Google, kommer Android-enheder præinstalleret med en kalender, der synkroniseres med Google kalender. Åbn "Indstillinger" på din Android-enhed og "Konti." Indtast oplysninger i din Google Calendar-konto, som du bliver bedt om og kontrollere "Sync kalender." Tryk på startskærmen, skal du åbne dit kalenderprogram på din Android-enhed. Din Android nu synkroniserer med din iCal via Google kalender.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com