Hvordan at oprette brugerdefinerede ringetoner til iPhone i iTunes

March 25

Hvordan at oprette brugerdefinerede ringetoner til iPhone i iTunes

Måske, du har nok materiale i dit iTunes-musikbibliotek til at tilpasse en 30-sekunders ringetone for næsten alle du kender og alle tænkelige iPhone påmindelse, alarm og alarm. Hvad mere er, kan du oprette ringetoner til din hjertens glæde ved hjælp af iTunes 10 uden at pådrage sig yderligere omkostninger. Mens dens redigeringsværktøjer er ikke så sofistikeret som dem, der tilbydes af billig ringetone apps og edb-programmer, såsom GarageBand på en Mac, iTunes tilbyder de mest ligetil og integreret tilgang til at gøre brugerdefinerede ringetoner fra musikken du nyde.

Instruktioner

• Lancere iTunes på din computer. Klik på "Musik" under "Bibliotek" programoversigter på iTunes' venstre rude for at få vist hele din samling af sange, som du kan oprette 30-sekunders ringetoner.

• Dobbeltklik på din sang valg at lytte til en egnet ringetone segment. Optegne den tid, dit segment begynder fra statuslinjen øverst på skærmen.

• Højreklik på sangen. Vælg "Vis Info" og klik derefter på fanen "Indstillinger".

• Skub lydstyrke til 100 procent, så indtast din ringetone segment "Start Time," som du fastsat tidligere, og tilføje 30 sekunder for at indstille din "Stop tid." Klik på "OK".

• Højreklik din sang, og vælg "Opret AAC Version." En ringetone kodestykket vises nu under din originale sang. Klik én gang på den Bekkasin at omdøbe det; for eksempel, "Santana Ringtone 1."

• Højreklik på Bekkasin. Vælg "Vis i Windows Explorer" på en PC, eller "Vis i Finder" på en Mac. Ændre din snippet forlængelse, eller den sidste del af sit navn fra ".m4a" til "m4r." Klik på "Ja" når du bliver bedt om at bekræfte.

• Dobbeltklik på din brugerdefinerede ringetone. Det henter automatisk i din iTunes "Ringetoner" samling, som nu vises under "Bibliotek" på iTunes' venstre rude.

Tips & advarsler

  • Hvis du ikke kan se en udvidelse af din ringetone snippets i Windows Stifinder, gå til menuen Start åbne "Kontrolpanel" og vælg "Omslag valgmuligheder." Vælg fanen "View" og uncheck "Skjul filtypenavne for kendte filtyper." Klik på "OK", når du er færdig.
  • Ryd op i dit iTunes-musikbibliotek efter oprettelse af din nye ringetoner. Højreklik på hver originale sang, skal du vælge "Vis Info" og klik på fanen "Indstillinger" Gendan volumen kontrol til 50 procent og uncheck "Start Time" og "Stop tiden" bokse. Klik på "OK", så klik på det kodestykke kopi og hit "Slet" eller "Backspace." Vælg "Fjern" når forfremmet og derefter vælge "Behold fil."
  • Synkronisere din iPhone til iTunes-biblioteket til at kopiere ringetoner til din enhed. Tilslut din iPhone til computeren, Vælg dens ikon under "Enheder" i venstre rude, og klik på fanen "Ringetoner" over den højre rude. Afkrydsningsfeltet "Synkroniser ringetoner" og klik derefter på "Anvend" i nederste højre at synkronisere.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com