Sådan deaktiveres sikkerhedssele Bell i en Chrysler 300

December 2

Sådan deaktiveres sikkerhedssele Bell i en Chrysler 300

Du kan slukke sikkerhedssele kime på din Chrysler 300. Det er der for at minde dig om at sætte på din sikkerhedssele, men mange mennesker finder det meget irriterende. Når du slukker klokken, lyser sikkerhedssele lyset stadig på dit instrument panel. Hvis du deaktiverer sikkerhedssele bell og senere ændrer mening, kan du altid slå det tilbage på. Husk dog at der i mange stater er det ulovligt at køre dit køretøj uden at have din sikkerhedssele, fastgjort.

Instruktioner

• Komme ind i førerens plads og lukke døren. Spænd din sikkerhedssele og trække en masse sikkerhedssele slæk frem med hænderne.

• Sæt nøglen i tændingen, og drej den til "on" position, men ikke starte motoren. Se panelet instrument for sikkerhedssele advarselslys til at slukke.

• Tag sikkerhedsselen og sikkerhedsseler advarselslys vil tænde. Spænd sikkerhedsselen og vente på lyset til at lukke ned.

• Gentag trin 3, to gange mere, og sørg for du afslutte processen med sikkerhedsselen løste. Gøre hele denne proces inden for et minut, men Sørg også for sikkerhedssele lyset slukker hver gang. Hvis sikkerhedsselen bell tænder, mens du gør denne procedure, slukke køretøjet og starte hele processen igen.

• Slukke køretøjet. Som du gør dette, vil du høre en endelige bell for at lade dig vide, at du har gjort det korrekt.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com