Hvordan kan jeg hårdt nulstille N95?

August 5

Nokia N95 er en smartphone indført i 2007 at egenskaber en 5-megapixel kamera, understøttelse af trådløs LAN og Bluetooth, og en intern hukommelseskapacitet på omkring 150 MB. Symbian OS 9.2 3rd Edition beføjelser enheden og giver mulighed for installation af tredjeparts-Symbian-programmer. Hvis nogen af disse programmer manipulere med de afgørende komponenter af operativsystemet, kan du nødt til at lave en skrap reset, så telefonen er gendannet til standardindstillingerne.

Instruktioner

• Låse Nokia N95 tastatur ved at trykke på øverste venstre soft tast efterfulgt af den øverste højre soft tast. Hvis din telefon er i en anden menu, skal du trykke på den røde knap på tastaturet for at vende tilbage til standby-skærmen.

• Tryk på tasterne "* #7780 #" i træk som hvis du ringer et nummer. Skærmen bør opdrage en bekræftelsesdialog umiddelbart efter du trykker på den sidste "#" nøgle.

• Tryk på knappen "Ja" til at påbegynde skrap reset processen.

Tips & advarsler

  • Hvis koden ikke virker, kan du prøve de andre hårde reset metode ved at slukke den mobile enhed og holde den "*" tasten, "3" nøglen og grønne "opkald" nøglen samtidigt. Tænd enheden med disse tre nøgler afholdt og vente på telefonen til at bede dig om at indtaste oplysninger.
  • En skrap reset vil gendanne telefonen til fabriksindstilling og vil slette elementer gemt i den interne hukommelse, herunder kontaktpersoner. Sikkerhedskopiere disse kontaktpersoner og andre personlige data ved hjælp af Nokia PC Suite eller kopiere dem til en anden telefon.
  • En hard reset bør ikke berøre eventuelle data, der lagres på microSD-kortet. Hvis du vil være sikker på microSD-kortet er ikke påvirket, fjerne det, før reset.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com