Hvordan man kan fjerne Jeep vandrer

June 19

Hvordan man kan fjerne Jeep vandrer

Vandrer kan være forårsaget af en enkelt problematisk kilde i din Jeep styretøj, affjedring, dæk eller bremser. Nogle køretøjer kan vandre så slemt at det rent faktisk forårsager opsigt trække til venstre eller højre, når du har hænderne på rattet. Kontrollér dæktrykket på din Jeep og sørg for, at alle fire dækkene er korrekt oppumpet. Hvis den vandrer fortsætter, er det nødvendigt mere undersøgelse.

Instruktioner

• Tage Jeep for en prøvetur. Test kørende i en Jeep kan give dig nogle fingerpeg om kilden til den omvandrende problem. Fremskynde til ca 35 mph og give slip på hjulet. Hvis køretøjet gør en pludselig veer i begge retninger, har du sandsynligvis en tilpasning problem. Bare for at være sikker på, fremskynde til samme hastighed igen og tryk forsigtigt på bremserne. Hvis køretøjet veers hurtigere eller hårdere, så din forbremser ikke standse køretøjet jævnt. Tilbage til Jeep til din inspektion område eller arbejdsområde.

• Rejse forsiden af Jeep, ved hjælp af et stik. Sted jack står bare inde i enten front lavere kontrol arm, nedenunder frontramme skinner. Tillade suspension til at hænge frit for denne del af inspektionen proces.

• Lå under den forreste ende af Jeep lige indenfor området forhjul på begge sider af køretøjet. Placere din hånd på slips-rod, som forbinder styretøjets fingrene med den styretøjets rack eller styretøjets arm.

• Spørg en assistent til at vrikke hjul og dæk i samme side af køretøjet, som du er placeret. Bede ham om at vrikke hjulet fra side til side, placere sine hænder på forreste og bageste slidbaner af dækkene. Hvis du føler en banke i tie rod, flytte din hånd mod hjulet slutningen af tie rod, hvis det bliver svagere, derefter din indre tie rod er synderen.

• Spørg din assistent at vrikke dæk i samme position, din er siddende fra top til bund. Inspicér visuelt for enhver bevægelse i de nedre og øvre kugleled i Jeep. Enhver spiller eller banke følelse fra top til bund angiver et dårligt kugleled, som skal erstattes. Dårlig kugleled vil medføre et køretøj til at blive ude af trit og forårsage en vandrer i styretøjet. Kugleled er den vigtigste forbindelse mellem styring og suspension. Bruge en lommelygte til at se hvis det er nødvendigt.

• Fjern forhjulet fra jeepen og visuelt inspicere forbremse forsamling. De front pads bør bære jævnt, eller tæt på det. Hvis du bemærker, at en pad--normalt bagsiden--er iført hurtigere end den anden, kan stikker din caliper. I tilfælde af at din caliper stikning, kan du udføre en selvstændig caliper dias smøring service, som skal rydde op på problemet. Hvis caliper dias er for beskadiget, så er chancerne din caliper skal udskiftes så godt.

• Gentag trin 3 til 7 for at gentage denne hele inspektion på andre forhjulet af køretøjet. Må ikke antage netop fordi køretøjet vandrer til højre, at kilden til problemet er til højre. En dårlig slips stang, der er utilpassede tå indad, kan skubbe køretøjet til den modsatte side af vejen.

• Visuelt inspicere din forreste og bagerste stabilisator eller slingre barer. En bøjet krængningsstabilisator kan forårsage et køretøj til lean eller vandre til en side eller en anden. I tilfælde af at du finder en bøjet eller beskadiget svaje bar eller links, vil udskiftning af de defekte dele være nødvendigt.

• Jeepen er justeret professionelt. Har køretøjet justeret efter udskiftning af den eller de dele, der forårsager den vandrer, er afgørende for at holde hele køretøjet rullende straight.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com