Hvordan du udskifter Oleaut32.Dll

March 20

I Windows er Object Linking and Embedding (OLE) biblioteket hvad tillader objekter oprettet i ét program at være indlejret i eller sammenkædet med objekter oprettet i et andet program. OLE library er afhængig af en række forskellige Windows systemfiler til at arbejde, heriblandt Dynamic Link Library-filen oleaut32.dll. Hvis der opstår et problem med denne fil, bliver det som, hvis beskadiget af malware eller flyttes til papirkurven ved et uheld, nogle programfunktioner kan stoppe med at arbejde. Du kan også starte ser fejlmeddelelser, der refererer til en manglende eller beskadiget filen oleaut32.dll. Gennem denne proces, kan du erstatte den oprindelige fil, hurtigt og sikkert.

Instruktioner

1 Klik på \"Start\" knappen i Windows, hvis du bruger Windows XP eller Vista; Hvis du bruger en ældre version af Windows, skal du springe til trin 6. På menuen Start, Flyt musemarkøren over \"All Programs\" mappe, så \"Accessories\" mappen og derefter \"System Tools\" mappe. Klik på \"System Restore\"-ikonet i denne mappe.

2 Klik på \"Restore min computer til et tidligere tidspunkt, \" og derefter klikke på \"Next\" knappen.

3 Vælg et gendannelsespunkt på kalenderen. Hver fed dato på kalenderen repræsenterer et gendannelsespunkt og gendanne din computer til dette punkt vil vende alle systemfiler og registreringsdatabaseindstillinger til deres stat på denne dato. Hvis du vide specifikt eller ca da problemer med oleaut32.dll startede, klik på en fed dato fra enhver tid før dette tidspunkt. Hvis du er mindre sikker, klik på et meget tidligt dato i kalenderen, helst den tidligste fed dato, der vises. Når du har valgt en dato, skal du klikke på \"Next\" knappen.

4 Anmeld din genindføre punkt valg på bekræftelsesskærmen, og klik derefter på \"Finish\" knappen. Vente flere minutter, mens Windows gendanner dit system og genstarter.

5 Bruge din computer til et stykke tid at se, om denne ændring restaureret din systemets funktionalitet eller gjort oleaut32.dll fejlmeddelelser stop vises. Hvis du tidligere har oplevet problemer, når ved hjælp af bestemte programmer eller udføre visse funktioner, Sørg for gentage du disse handlinger for at se, hvis problemet er blevet løst. Hvis det har, kan du stoppe her. Ellers gå videre til næste trin.

6 Start din webbrowser. Der er flere steder, der tjener som gratis databaser af fælles .dll-filer, så hvis du ønsker at finde din egen, foretage en søgning efter \"download .dll files\" ved hjælp af søgemaskinen efter eget valg. Hvis du vil spare tid, skal du blot følge linket i afsnittet ressourcer nedenfor, som fører til en pålidelig Downloadplacering af oleaut32.dll.

7 Klik på linket for at hente filen. Hvis de får valget mellem åbne filen og gemme det på din computer, gemme den på din computer.

Download linket og følg den på skærmen bliver du bedt om at gemme filen på harddisken. Når den er færdig downloadet, skal du dobbeltklikke på filen for at åbne det i computerens standard unzipping nytte. Klik på \"Extract\" eller \"Unzip\" knap og Udpak filen til din computer desktop.

8 Dobbeltklik på filen for at åbne den. Hvis du har hentet filen kædet sammen i afsnittet ressourcer eller downloade en tilsvarende .dll-fil fra et andet websted, kan det være en .zip-fil. I dette tilfælde, åbnes filen i computerens standardprogram til dekompression. Klik på \"Extract\"-knappen eller \"Unzip\" knap oven på grænsefladen, så vælg skrivebordet som din udvinding point når du bliver spurgt. Dette vil sætte oleaut32.dll på skrivebordet. Hvis du har hentet filen som en .dll-fil og ikke en .zip-fil, behøver du ikke at gøre noget særligt for dette trin.

9 Højreklik på \"Start\"-knappen i Windows og vælg \"Explore\" til at åbne Windows Explorer. I panelet til venstre i Windows Stifinder, Naviger til systemmappen til din version af Windows. Hvis du bruger Windows XP eller Vista på en 32-bit-computer, kan du finde denne mappe på \"C:\Windows\System32.\" Hvis du har opgraderet til en 64-bit system og bruger et af disse operativsystemer, systemmappen er \"C:\Windows\SysWOW64.\" du skal gennemse til \"C:\WINNT\System32\" Hvis du bruger Windows 2000 eller NT, og hvis du bruger Windows ME , 95 eller 98, navigere hen til \"C:\Windows\System.\" når du finder systemmappen, Venstreklik det én gang for at markere den.

10 Find filen oleaut32.dll du udtrukket på skrivebordet tidligere. Venstreklik og hold-filen og derefter trække det til systemmappen. Hvis du allerede havde en version af oleaut32.dll, der bare blev beskadiget, kan du se en meddelelse spørger dig, hvis du ønsker at erstatte den eksisterende fil med den nye. Klik på \"Yes\" Hvis du ser en besked som denne.

11 Genstarte din computer. Når Windows støvler oppe igen, vil det genkender de nye .dll og genoprette integrering af objektet og linking funktionalitet.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com