Tegn & symptomer på en dårlig gløderør

October 1

Tegn & symptomer på en dårlig gløderør

Gløderør på et køretøj er en lille elektrisk enhed bruges til at opvarme forbrændingskammeret i en dieselmotor. Dette hjælper lette antændelse af en kold motor. En dårlig gløderør kan forårsage flere start problemer, og over tid, kan bære ned din motor. For at beskytte livet af din diesel motor, diagnosticere og løse en dårlig gløderør tidligt.

Indikatoren

Nogle køretøjer er udstyret med et egendiagnosesystem, der vil advare dig om problemer med din gløderør. Når du starter bilen, være opmærksom LED lys på dit betjeningspanel. Hvis enhver advarsel lys er tændt, skal du kontakte din instruktionsbog for at identificere problemet. Et gløderør advarselslys kan indikere en defekt temperatursensor, en afbrudt gløderør relæ eller en korroderede gløderør.

Hårdt start

For det andet til en indikatorlampe er en hård start motoren normalt det mest almindelige symptom på en dårlig gløderør. Uden en fungerende gløderør, kan forbrændingskammeret have vanskeligheder antænde brændstoffet. Hvis om at kontrollere dit brændstofpåfyldning system og batteri, vises begge i god stand, bør af gløderør være dit næste skridt.

Uregelmæssig søgemaskine opførsel

Selv efter du har bilen startet, kan dit gløderør stadig påvirker din motor, indtil det bliver ordentligt varmet. Du kan mærke din motor misfiring som følge af en dårlig gløderør. Lytte til din motor så du skift i gear. Hvis du registrerer lyden af uslebne tomgang eller et stempel misfiring der stopper efter ca. 10 minutters kørsel, tjekke din glød stik.

Hvid røg i udstødning

Kig efter hvid røg, der kommer fra udstødningsrøret, når du starter din motor. Dieselolie er pumpet ind i forbrændingskammeret at antænde motoren. En afbrudt gløderør tillader dieselolie udsivning fra salen til udstødningen, hvor det er antændes i udstødningsrøret, når køretøjet begynder. Antændelse af diesel i udstødningen producerer hvid røg, der forlader gennem udstødningsrøret. Røgen skal stoppe efter cirka fem minutter af motoren i gang. Alligevel indikerer noget er galt.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com