Hvordan at fastsætte en brudt automatiske vindue i en bil

December 9

Hvordan at fastsætte en brudt automatiske vindue i en bil

Power vinduer er meget bekvemt for beboerne, især i forhold til de gamle manuelle vinduer, der bliver svært at åbne og lukke som håndtag mekanisme slidt. Men, hvis en automatisk vindue bliver fast, at bekvemmelighed bliver en problemfri og sikkerhed risiko. Tages et værksted køretøjet kan ofte koste flere hundrede dollars. Med lidt tid og kræfter, kan du reparere det selv for en lille brøkdel af prisen.

Instruktioner

Elektriske System

• Tjekke bilens fuse box for at se om der er en elektrisk problem. Sikringsboksen ligger under hood eller dashboard. Når du åbner kassen, vil du se individuelle sikringer mærket med specifikke strømstyrke ratings og kredsløbet, at sikringen beskytter. Bruge elektrisk kontakt renere at fjerne op nogen oprustning.

• Drej nøglen til positionen on, så det elektriske system er aktive (ikke starte motoren). Jorden test lys værktøj ledning til en god kilde som et metal tandbøjle under sikringsboksen eller sæde. Røre let service-porten på toppen af hver fuse med test lys sonden. Hvis sikringen lyser op på begge sider det fungerer korrekt. Hvis ikke, det skal udskiftes.

• Erstatte sikringer brudt og teste vinduet magt igen. Hvis det virker, var problemet i bilens elektriske system (brudt sikring). Hvis det stadig ikke virker, skal du kontrollere vindue motor.

Vinduet Motor

• Fjerne ringen (dækker) for den indvendige dørhåndtag. Der kan være skruer, som du bliver nødt til at fjerne først. Hvis ikke, kigge efter et lille slot, som du kan indsætte en flad-head ind og forsigtigt prop det ned.

• Fjerne switch vinduespanelet om nødvendigt ved hjælp af en flad-head skruetrækker eller en anden nysgerrige værktøj såsom en billets håndtag med en flad overflade til forsigtigt prop det ned. Undersøge indvendige af panelet switch og identificere den elektriske stik (normalt ligner en lille rektangulær eller blok enhed).

Frigive sikkerhed klip på stikket og trække stikket. Hvis panelet switch indbygget dørpladen, springe dette trin. Du vil se den nødvendig del, når du fjerner dørpladen.

• Finde nogen dør skruer og fjerne dem med en passende skruetrækker eller med en topnøgle (at fratage bolte). Forsigtigt trække dørpladen op og/eller ud for at fjerne den. Hvis der er nogen elektrisk stik stadig er tilsluttet, skal du udføre den samme proces som i trin 2 for at afbryde stikkene og helt adskilte panelet fra døren.

Hvis det er nødvendigt, låse en manuel kontrol rod inde. Dette vil tillade dig at trække off enhver isolering, beskytte de indre dele.

• Identificere vindue motor. Du bør se en lille el-stik på siden af saven. Frigive sikkerheden klip og trække stikket ud. Nu reconnect switch vinduespanelet. Jorden lys testværktøj igen og indsætte test lys i den ene side af stikket.

Drej nøglen til on (ikke starte køretøjet). Klik på vinduet Skift i begge retninger og Bemærk den retning, det lyser op. Nu skifte test let føre til den modsatte side af stikket og udføre den samme test. Lyset skal vises i den modsatte retning af den sidste tid.

• Fjerne vindue montering og regulator. Sikre vinduesglas til dørkarmen med maskering eller andre industrielle-styrke båndet, og derefter strimler alle monteringsbolte med topnøgle. Forsigtigt trække vinduet motor og regulator jernbane (vedlagt) og erstatte det med et nye vindue motor/regulator.

Tips & advarsler

  • Hvis vinduet switch lys test ikke fungerer som det skal, kan der være et andet problem med døren enhed uden for din kontrol. På dette punkt, har en professionel nærlæse.
  • Før du fjerner vindue motor/regulator, nøje sammenligne de gamle og nye enheder for at sikre, at du placerer den nye motor i nøjagtig den samme som de gamle passer.

© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com