Sådan sigte en 1997 Sonoma forlygte

September 27

Sådan sigte en 1997 Sonoma forlygte

GMC Sonoma, ellers kendt som Chevy S-10, var i produktion fra 1982 til 2004 i Nordamerika. Som en lille model lastbil var det et populært valg blandt forbrugerne, der ønskede fordele af en pickup, men ikke den store størrelse. Disse lastbiler var godt bygget og ses stadig på vej i dag. At være en ældre model køretøj, skal nogle regelmæssig vedligeholdelse udføres. Et job, der skal gøres mindst en gang om året er en forlygte kursjustering.

Instruktioner

• Parkere GMC Sonoma omkring en fod fra forsiden af en stor mur eller garage dør. Tænd forlygterne. Brug afdækningstape til at markere midtpunktet af den vandrette plain og den lodrette almindelig for begge forlygter. Tage et lang stykke tape og sætte det på væggen fra en forlygte stråle til den anden hvor den klogeste vandret lys skinner. Derefter tage to mindre stykker og markere midten af hver lodret bom, at skabe to T-formede mærker på væggen.

• Tilbage op til Sonoma ca 25 fødder. På denne afstand bliver nogen lys, der er blevet løs eller fejljusteret i forlygte forsamling synlige. Look at se, om den vandrette bjælke er nu dyppe under varemærket tape og hvis lodret er ikke længere centreret på de T-formede mærker.

• Køre din hånd langs toppen inde i kanten af den Sonoma forlygte, lige over linsen. Du bør føle en lille skrue i midten, der styrer den vandrette plain af lys. Brug en skruetrækker til at justere skruen, så lyset svarer tape på væggen.

• Lokalisere den vertikale skrue langs siden af forlygterandens linsen. Som ovenfor, justere skruen, så den lodrette bjælke hits midten af den T-formede mark.

Tips & advarsler

  • Gøre dette job i skumringen Hvornår du har nok lys til at arbejde med, men ikke så meget, at forlygterne vises ikke klart på væggen.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com