Sådan fjernes indvendigt dør Panel på en 1994 Ford F150

December 8

Ford F-150, først introduceret i 1975, blev hurtigt den bedst sælgende bil i Ford's lineup. I hele den model først 21 års produktion ændret Ford kun F-150 subtilt til at holde med tiden. I 1992 gav Ford F-150 en lille "aero" look, af gulvafslibning forenden og lystfiskeri kanterne af kofangeren. Dette design varede gennem modelår 1996; det følgende år, redesignet Ford, for første gang helt sin populære pickup. At fjerne dørpanel på 1994 F-150 er en simpel opgave takket være udsatte døren panel skruer.

Instruktioner

Fjernelse

• Kig ind i døren panel pull cup, som er indrykning i armlænet, du trækker for at lukke døren. Find én skrue og fjerne det med en stjerneskruetrækker.

• Fjern skruen sikring indvendigt dør håndtag--det håndtag, du trækker for at åbne døren - en stjerneskruetrækker og trække i håndtaget ud sin mount.

• Indsæt kniven af en flad-head skruetrækker i slot i den bageste del af vinduet, spejl og dør lås switch bezel--den trim omkring switches-- og lirke opad frigøre sin bevarer klip, hvis udstyret med power vinduer, spejle og døren låses. Træk bezel opad, indtil du kan få adgang til ledninger på dens underside. Tryk på og hold knappen frigørelse på ledningerne til hver switch og afmonterer seletøj fra switchen.

• Fjern skruen sikring manuel vindue håndsving, hvis udstyret til vinduet regulator input skaftet, ved hjælp af et ratchet og Torx-bit socket. Træk vindue krank og dens spacer off regulator skaft.

• Brug en skralde og socket, fjerne de fire skruer i bunden af panelet døren og en i toppen-forreste hjørne af panelet. Lirke langs kanten af panelet dør med en trim stick til at frigøre sin fastholde klip. Fjerne dørpladen fra dørtærsklen.

Installation

• Linje op de fastholde klip på dørpladen med huller i dørtærsklen. Fast tryk dørpladen på rammen til at engagere de fastholde klip. Hånd-tråd fem døren panel skruer--fire på bunden-- og en i toppen-forreste hjørne så drejningsmoment dem til 1 foot-pound med en momentnøgle og socket.

• Guide krank gif-vinduet og vinduet krank på vinduet regulator input akslen, hvis udstyret med manuel windows, og hånd-tråd sin fastholde skrue. Stramme vindue krank skruen med en skralde og Torx-bit socket.

• Sæt ledninger maveposer i vinduet magt, dør lås og spejl switche. Seler er forskellige størrelser, så hver kan kun tilsluttes én switch. Linje op de fastholde klip i bunden af vinduet magt, dørlås og spejl bezel med slots i dørpladen og tryk nedad for at låse bezel på plads.

• Installere dørhåndtaget på dens metal mount og stramme sine fastholde skruen med en stjerneskruetrækker. Spænd skruen inde i døren panel pull cup, ved hjælp af en stjerneskruetrækker.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com