Hvor hen til Reset computeren på en Hyundai Santa Fe

August 27

Nulstille computeren på en Hyundai Santa Fe er enkel. For at nulstille computeren korrekt, investere i en håndholdt pocket scanner/kode reader/kode viskelæderværktøj. Da OBD II (egendiagnosesystemer) blev gennemført i 1996, er pris og tilgængelighed af disse handy enheder blevet tilgængelige.

Instruktioner

• Find DLC (diagnosticerings-link-stik) under førerens side dashboard. Det er formet som et trapez. Henvise til kode-læser plug til at bestemme størrelsen og formen af stikket. Tilsluttes DLC kode-læser outlet.

• Drej tændingsnøglen til nøglen på/engine-off position. Dette vil være 2 Klik i tændingen.

• Læs information om kode læser. Inden du nulstiller kode/computer, skal du bruge funktionen pil på enheden til at læse koderne.

• Nedskrive kodenumre og gemme oplysningerne. Hvis motoren MIL (fejlindikator lys, også kendt som "check engine light") lyser igen på grund af en DTC (diagnostic trouble code), scanne computeren med kode læser. Hvis koderne match, en større reparation kan være nødvendig.

• Flyt pilen til "slette" eller "clear" option på kode læser og tryk på knappen enter. Følg vejledningen på menuskærmbilledet og slette koden. Unplug den kode læser og starte motoren. Kontrollere, om check engine lyset gik.

Tips & advarsler

  • Sørg for at købe en kode reader med en kode slettefunktionen. Billigere enheder kan blot læse koden. En billig måde at nulstille computeren på en Santa Fe er at afbryde den negative batteri terminal for et par minutter. Denne indstilling vil ikke tillade dig at læse den DTC, der trippede MIL. Batterikablerne terminal vil også slette alt fra forudindstillede radiostationer til uret.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com