Hvordan du udskifter et brændstoffilter i en Cadillac Escalade

February 19

Symptomerne på en dårlig brændstoffilter omfatter et tab i hestekræfter, meget træg acceleration og i nogle tilfælde, problemer starter. Udskiftning af brændstoffilter er altid den bedste politik, fordi du ikke kan pålideligt unclog et filter. I den Cadillac Escalade erstatter 2002-2006, de nemt. 5.3L motor filter erstatter på en anden måde. Producenter foreslår udskiftning af brændstoffilter hver 60.000 miles.

Instruktioner

• Find brændstoffilter. Dette er normalt på passager side hjulet godt eller bare inde i motorrummet. I den Cadillac Escalade, det mounts på brændstofbeholderen og er integreret med brændstofpumpen samling. Før fjernelse af filteret, afbryde negative batterikabel og lindre trykket i brændstofsystemet.

• Lift bil for at få adgang til brændstofpumpen samling. Fjern de fittings med gevind fra filteret og cap brændstof rør for at forhindre forurening. Inspicere o-ringene på brændstof rør og Udskift hvis forværret.

• Ændre filteret og vedhæfte indretning straks. Stramme fittings til 18 fods pounds. Remount klip og sænk køretøjet. Tilslut negative batterikabel og starter tændingen. For at fylde filteret og få gas til tændingssystemet, dreje tændingen to sekunder og derefter slukket i ti sekunder. Køretøjet bør begynde efter dette.

• Udskift brændstoffilter ved første lejlighed. Filtre er ikke brugbar elementer, de er disponible. Stol aldrig på en tilstoppet brændstoffilter i længere tid.

Tips & advarsler

  • For at aflaste brændstof i linjer til filteret, trække brændstofpumpen sikringerne og tillade at køretøjet kan køre, indtil det boder på grund af mangel på brændstof.
  • Altid bære øjenbeskyttelse at holde noget spray fra det brændstof linjer komme i dine øjne.

© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com