Hvordan kontrollerer jeg en forret på en 1990 Ford F-150?

June 4

Starter på en 1990 Ford F-150 lastbil har en magnetventil knyttet direkte til starteren. Magnetventilen er aktuator for starteren. Det har også en bendix, som er en straight tand gear på en spiral aksel anvendes til mesh med ring gear på flexplate og rotere motoren. Når magten er anvendt til magnetventilen, instrueret magt ned til startmotoren. Når motoren begynder at spinde, bendix roterer op skaft på grund af centrifugalkraften og masker med flexplate.

Instruktioner

• Tjek batteri for rene, stramme forbindelser. Hvis forbindelserne er løse, stram dem med en skruenøgle. Hvis de er tæret, brug lidt vand og bagepulver for at fjerne korrosion. Brug et voltmeter til at kontrollere batteriets spænding. Placer den voltmeter sort bly til den negative terminal og rød bly på pluspolen. Batteriet skal have 12 til 12,75 volt. Hvis batteriet er under 10,5 volt, oplade batteriet og retest.

• Undersøg sikringen i boksen lunte og relæ på førerens side fenderwell. Kig på låget på æsken: der bør være en illustration, der vil betegne placeringen af starteren lunte og relæ. Hvis sikringen er sprunget, erstatte det, og prøv igen starteren.

• Trække starter relæ ud af kassen. Du vil se fire kvindelige terminaler. Placere den voltmeter sort bly på en god jord og bruge rød bly for at sonde alle fire terminaler, søger magt på en wire. Husk denne terminal. Have en assistent, Drej tændingsnøglen til startpositionen. Sonde de resterende tre terminaler for magt, mens omdirigere er i startposition. Husk hver terminal og fortælle din hjælper til at frigive tændingskontakten og slukke den. Hvis der er ingen magt med kontakten i startposition, er tændingskontakten dårlig.

• Springe den første terminal med magt--ved hjælp af jumper ledninger--til hver af terminalerne, ikke viste magt. Starteren skal fungere, når disse terminaler er sprunget. Hvis starteren ikke fungerer, enten stor diameter batteri (+) wire er tæret og brudt, eller små ledningen fra tændingen er brudt eller kom ud. Fjerne jumper ledninger. Hvis starteren virker, men ikke slå motoren over enten bendix er slidte, eller gear tænder er slidt ned af flexplate. Dette sker, når nogen konsekvent holder tændingskontakten i startposition efter motoren er startet.

• Rejse lastbil med en gulv jack og støtte det på jack står placeret under rammen. Check for power enden igangsætter af den batteri (+) ledning ved hjælp af et voltmeter. Placer sort bly med en god begrundelse og sonde store wire terminal på magnetventilen. Hvis der ingen magt, Udskift batteri (+) wire. Hvis der er magt og den lille ledning er også forbundet med starteren magnetventil, erstatte starteren. Tjek batteri jorden kabel fra batteri negativt til jorden for en solid ren forbindelse.

• Fjerne bolte omkring dækslet i bunden af momentomformer med en sokkel. Hvis din F-150 ikke har et cover, skal starteren fjernes for at se bendix. Forudsat, at der er et dække og starteren bliver men ikke slå motoren, har en hjælper, drej nøglen til startpositionen. Se at se, om bendix kommer ud og engagerer sig i flexplate. Hvis det ikke kommer ud, er bendix dårlig, der kræver udskiftning af starteren. Hvis bendix kommer ud og forsøger at engagere sig i flexplate, ring gear på flexplate er dårlig, og transmission skal fjernes for at erstatte den.

• Afbryde forbindelsen til den negative terminal på batteri med en sokkel. Fjern de to bolte i starter med stikket og træk starteren ud af sit hul i bell boliger nok til at se inde i bell boliger. Se på tænderne på flexplate. Hvis tænderne er slidt, skal det udskiftes. Hvis ikke, starteren skal udskiftes.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com