Sådan fjerner Celldorado Pop Ups

June 8

Celldorado er et navn for en computer infektion, der gør to ting til offer computer. Det første problem, det forårsager er irriterende og vedvarende pop-up-reklamer, hvoraf mange henvise brugerne til celle foretage en opringning service som infektionen er navngivet. Det andet problem er, at det giver en gateway til andre typer af malware og vira, hvoraf nogle er meget destruktive. Denne type infektion er mere end en simpel irritation og bør fjernes så hurtigt som muligt.

Instruktioner

1 Opdatere infektion definitioner af enhver anti-virus, anti-spyware eller anti-malware programmer, som du i øjeblikket bruger til at inficere din computer. Hvis du ikke bruger nogen sådan software, springe til trin 4.

2 Fysisk afbryde computeren fra internettet ved at frakoble den foretage en opringning eller Ethernet-kabel eller ved at fjerne eller deaktivere den trådløse adapter.

3 Køre en komplet systemscanning med hver anti-virus, anti-spyware eller anti-malware program du bruge til at beskytte din computer. Hvis du bruger flere programmer, køres hver scanning fortløbende. Hvis en eller flere af dine programmer opdage infektioner, handle anbefalet af disse programmer til at fjerne dem. Dette kan fjerne Celldorado pop op-spørgsmålet, hvis infektioner er fjernet; Hvis ikke, gå videre til næste trin.

4 Overveje at tilslutte din computer til internettet og downloade Malwarebytes' Anti-Malware (Se ressourcer), som er et program med en gratis prøveversion, der er effektiv til at fjerne denne særlige trussel. Hvis du vil bruge det, downloade filen, åbne den og følg den på skærmen bliver du bedt om at installere den. Starte programmet fra dets desktop ikon, klik på Scan-knappen og tage tiltag anbefalet af programmet, når scanningen er fuldført. Hvis du hellere vil fjerne problemet manuelt, gå videre til næste trin.

5 Tryk på \"CTRL, ALT og Delete\" samtidigt for at åbne Jobliste. Klik på \"Processes\" fanen på Jobliste og finde processer plgbpork.exe og cfmpgzwd.exe. Når du finder hver af disse, skal du højreklikke på det og vælg \"End.\"

6 Klik på \"Start\" og vælg \"Search\" fra menuen Start. Klik på den \"All filer og folders\" link. Én ad gangen, indtaste og søge efter de .dll-filer, der er forbundet med Celldorado. Når du finder hver fil, skrive ned komplet stien til dens placering, startende med \"C:\\" før man går videre til den næste. De .dll-filer, der er forbundet med Celldorado er sfsync03.dll, kbulbgme.dll, agufutqp.dll, aowwlidi.dll, iifghih.dll, ljjiheb.dll, opnmjif.dll, ssqopmj.dll, vtsqp.dll og yayxvtt.dll.

7 Klik på \"Start\"-knappen i Windows og vælg \"Run.\" i \"Run\" vindue, type \"cmd\" og klik på \"Run\" knappen. Dette vil åbne kommandoprompten.

8 Registreringen hver .dll-fil, der er angivet i trin 6. For at afmelde en .dll-fil, Skriv \"cd\" efterfulgt af et mellemrum og derefter komplet stien til filens placering. For eksempel, du kan skrive \"cd C:\Windows\System32.\" tryk Enter efter at skrive denne linje for at ændre kommandoprompten til den angivne filsti. Skriv \"regsvr32 /u\" efterfulgt af et mellemrum og derefter komplet navnet på .dll-fil, herunder .dll fil forlængelse. For eksempel, skal du skrive \"regsvr32/u sfsync03.dll\", og tryk på Enter for at afmelde den første .dll-fil.

9 Klik på \"Start\" og vælg \"Search\" fra menuen Start. Klik på den \"All filer og folders\" link. Én ad gangen, søge på computeren for hver fil, der er forbundet med Celldorado. Hvis og når en fil findes og vises i højre side af vinduet, skal du højreklikke på filen og vælg \"Delete\" i pop-up-menuen. Filer forbundet med Celldorado er sfsync03.dll, kbulbgme.dll, cfmpgzwd.exe, agufutqp.dll, aowwlidi.dll, idilwwoa.ini, iifghih.dll, ljjiheb.dll, opnmjif.dll, plgbpork.exe, pqstv.bak1, pqstv.bak2, pqstv.ini, pqstv.ini2, ssqopmj.dll, vtsqp.dll og yayxvtt.dll.

10 Højreklik på \"Recycle Bin\" ikonet på skrivebordet og klik \"Empty genanvende bin\" i pop-up-menuen.

11 Tilslut din computer til internettet.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com