Sådan oprettes en Streaming diasshow med musik

April 7

En streaming diasshow er en praktisk måde at dele dine billeder via internettet. Det er således populært blandt personer, der ønsker at holde familie og venner opdateret, når de ikke er stand til at være sammen i person. Indsætte musik i en streaming diasshow kan tilføje en anden MMS lag til foto erfaring. Lær hvordan du opretter en streaming diasshow med musik nemt sende dine billeder til enhver med en internetforbindelse.

Instruktioner

Oprette et lysbilledshow, Streaming med iPhoto (Mac)

1 Starte programmet iPhoto software. Klik på ikonet "Programmer" i dock og dobbeltklik på "iPhoto."

2 Klik på "Indstillinger" i øverste menubjælke. Fra drop-down menuen, klik på "Del mine fotos." Afgøre, om du vil dele din hele fotobiblioteket eller kun bestemte fotografier. Klik på afkrydsningsboksen betegner dit valg.

3 Navngiv din streaming fotobibliotek ved at indtaste en titel i boksen "delt". Klik på afkrydsningsfeltet næste for at "Kræver adgangskode", hvis du ønsker at password beskytte dine foto strøm og forhindre ukendte personer i at se dine fotografier.

4 Holde programmet iPhoto åbne på din computer. Brugere på dit lokale netværk vil være i stand til at se delte fotobiblioteket og streame fotos. Ved adgang til en anden persons foto strøm, kan enkeltpersoner Tryk på knappen "Play" på deres Mac tastatur til at synkronisere det interne iPhoto musik med diasshowet, som de ser.

Oprette en Streaming diasshow med Windows Movie Maker (Windows PC)

5 Start Windows Movie Maker ved at dobbeltklikke på dens ikon på skrivebordet eller vælge det fra menuen Start. Hvis du ikke har Windows Movie Maker installeret, download og installere det gratis fra den officielle Microsoft software hjemmeside (link i afsnittet ressourcer).

6 Klik på "Importer billeder" under overskriften "Fange Video" i Windows Movie Maker software interface. I det vindue, der vises, skal du vælge den mappe, hvor du gemmer dine digitale fotos. Vælg billederne, eller Vælg enkelte billeder ved at trykke og holde "CTRL"-tasten på tastaturet mens du klikker på hver enkelt fil. Klik på "Importer."

7 Træk de importerede billeder fra vinduet Samlinger øverst i skærmbilledet Windows Movie Maker til tidslinje nederst på skærmen. Klik og hold billeder for at flytte dem rundt på tidslinjen og arrangere dem som du ønsker dem til at blive vist i den endelige diasshow.

8 Tilføje overgange for at gøre skifter mellem fotos mere æstetisk mens du ser diasshowet. Klik på "Rediger film" i vinduet film opgaver og vælge "Vis Video overgange." Klik og hold en overgang og slip den mellem individuelle billeder føje denne overgang til diasshowet.

9 Klik på "Importer lyd" for at tilføje musik til streaming diasshowet. Vælg en MP3 sang filer fra din computer og klik på "Import", og træk det til tidslinjen for det punkt, hvor du ønsker musik at begynde at spille i diasshowet.

10 Klik på "Finish film" for at gemme foto slide show. Upload til YouTube (link i afsnittet ressourcer) eller en anden video deler website til at oprette en digital, online fil, som du kan sende til venner eller familie.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com