Sådan Fix Pansat 3500

January 28

Pansat 3500 er en free-to-air satellitmodtager. Dette betyder, at modtageren kan du se gratis kanaler men ikke tillader dig at se betalings-kanaler. Ligesom alle elektroniske udstyr er det muligt for dig at løbe ind i problemer mens du bruger din modtager. Nogle problemer omfatter modtageren ikke tænde, billede eller lyd fryser og billede og lyd skære ud. Du skal have modtageren professionelt repareret, men der er et par rettelser du kan prøve først.

Instruktioner

• Kontroller den vigtigste netledningen, hvis modtageren ikke tænder ordentligt. Hvis det er løs eller unplugged fra det elektriske stik, sikkert sæt det. Hvis modtageren er tilsluttet, er forsøge at koble det og sætte det ind i et andet stik, hvis man tilgængelig. Hvis modtageren tændes, ligger problemet hos stikket det tidligere var tilsluttet. Ringe til en elektriker for at reparere den urolige socket.

• Prøv at tænde for receiveren med fjernbetjeningen. Hvis det ikke starter, kan du prøve at tænde modtageren med de vigtigste afbryderknappen på selve modtageren. Hvis det tænder, erstatte den fjernbetjeningens batterier. Hvis du udskifter batterierne, og fjernbetjeningen stadig ikke tænde modtageren skal fjernbetjeningen udskiftes.

• Prøv at frakoble modtageren, hvis det ikke tænder eller du modtager billede eller lyd fryser. Vent et par minutter, derefter tilsluttet modtageren igen. Tænd modtageren tilbage.

• Tjek videoen kabler, hvis du har skærmproblemer. Hvis de er løse eller afbrudt, sikkert tilslutte kablerne.

• Kontroller audio kabler, hvis du oplever lydproblemer. Hvis de er løse eller afbrudt, sikkert tilslutte dem.

Tips & advarsler

  • Holde modtageren tilsluttet en overspændingsbeskytter at beskytte det mod skader i tilfælde af en strømafbrydelse.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com