Hvordan kan jeg fortælle om mit TV er kabel klar?

August 22

Hvordan kan jeg fortælle om mit TV er kabel klar?

Kabel-tv tilbyder en bred vifte af programmering — film, shows, sportsbegivenheder, nyheder — at broadcast-tv ikke. Kabel-systemer tilbyder både grundlæggende kabel og digital programmering pakker. Den grundlæggende kabel pakke kræver ikke en converter kabelboks eller anden enhed til at modtage kabel signal, hvis du har en kabel-ready TV. Kan du fortælle om dit TV er kabel-klar ved at konsultere instruktionsbogen og ved at kontrollere TV'ets menuvalg.

Kontrol, hvis dit TV er kabel klar – brugervejledning

Hvis du stadig har instruktionsbogen til dit TV, vil manualen fortælle dig, hvis tv'et er kabel-klar og antallet af kanaler på TV er kabel af modtagelse. Kanal vil være mellem 100 og 120 kanaler.

Kontrol, hvis dit TV er kabel klar – kanal Selector

Tænd TV'et. Hvis dit tv har en trykknap channel vælgeren i stedet for en manuel kanal selector, er dit fjernsyn kabel-klar. Indtast at trykknap channel vælgeren "88" eller "99" til at teste TV. TV'et vil stille ind på denne kanal og Vis sne, hvis kanalen ikke er tilgængelig i dit område.

Kontrol, hvis dit TV er kabel klar-menuknappen

Tryk "Menu" knappen på dit TV eller dens fjernbetjening. Under funktionen "Channel Setup" kigge efter "Kabel" som en af den kanal, oprette markeringer. Hvis dit TV har "Kabel" som kanal nedsat udvalg, er dit TV kabel-klar.

Kontrol, hvis dit TV er kabel klar – produktionsdato

Tænde TV'et rundt, så bagsiden af enheden vender opad. Find den model nummer/seriel nummer mærkat på bagsiden af tv'et. Mærkaten vil også indeholde datoen for tv'et blev fremstillet. Alle fjernsyn fremstillet siden 1998 er kabel-klar.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com