Hvordan du tilslutte din DVD-optageren til dit digitale kabelboks til at optage film på kabel

February 19

dacar.hao490.com | 522: connection timed out

Fejl 522 Ray ID: 23bfb24251582b94 • 2015-10-27 16:15:06 UTC

Forbindelsen fik timeout

Du

Browser

Arbejder

Amsterdam

CloudFlare

Arbejder

dacar.hao490.com

Værten

Fejl

Hvad skete der?

Den indledende forbindelse mellem Cloudflares netværk og oprindelse webserver timeout. Som et resultat, kan websiden ikke vises.

Hvad kan jeg gøre?

Hvis du er en besøgende på denne hjemmeside:

Prøv igen om et par minutter.

Hvis du er ejeren af denne hjemmeside:

Kontakt din udbyder for at lade dem vide, at din webserver ikke fuldfører anmodninger. En fejl 522 betyder, at anmodningen var i stand til at forbinde til din webserver, men at anmodning ikke er færdig. Den mest sandsynlige årsag er, at noget på din server hogging ressourcer. Yderligere fejlfindingsoplysninger her.

CloudFlare Ray-ID: 23bfb24251582b94 • Din IP: 81.4.108.77 • Performance & sikkerhed af CloudFlare

Brænding af dvd'er fra digitalt kabel programmering kræver en discoptager tilsluttet mellem kabelboksen og tv, ved hjælp af component video-kablerne og standard stereo audio kabler. DVD-optageren kan også bruges som en pass-through-komponent til at se kabel-TV uden optagelse programmer eller film. Komponent-videokabler er farvekodede at matche knægte på digital kabel-boksen og DVD-optageren for hurtige forbindelser. Set-up bør tage mindre end 10 minutter.

Instruktioner

• Afbryd kabelboksen fra TV, hvis det er allerede hooked op til et tv ved at trække kabler fra bagsiden af tv'et, der tilsluttes kabelboksen.

• Indsæt de røde, grønne og blå stik for enden af RGB-komponent-videokablet til tilsvarende videooutput stikkene bag på kabelboksen. Stik anden ende i de video indgangsstikkene på bagsiden af DVD-optageren.

• Tilslut et sæt stereo kabler fra audio out-stikkene på kabelboksen lyden i jackstikkene på DVD-optageren matcher de hvide og røde stik til farverne på de lydstik.

• Tilslutte det andet sæt af RGB-videokabler fra video output-stikkene på DVR til de video indgangsstikkene på bagsiden af tv'et, igen matcher farverne på stikkene til stikkene.

• Tilslut de resterende sæt stereo kabler fra audio out-stikkene på DVD-optageren til de audio indgangsstikkene på tv'et. Bruge de input lydstik, der er parret med de video input stik bruges i trin 4. For eksempel, nogle TV-apparater har flere audio/video input forbindelser, typisk mærket "Video 1" "Video 2" og "Video 3."

• Drej på kabelboksen, DVD-optageren og TV'et, så tryk på og slip knappen TV fjernbetjening "Input" indtil kabel boks signal vises på skærmen. "Input"-knappen skifter TV blandt de forskellige AV-forbindelser til rådighed på bagsiden af apparatet.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com