Hvad er RGB-PC-indgang på TV'et til?

November 12

Hvad er RGB-PC-indgang på TV'et til?

En input-port på dit TV mærket "RGB-PC Input", eller noget lignende, der bruges til at acceptere en video signal fra en computer. Disse porte tilslutte til standard VGA-kabler ligesom dem, der bruges til at tilslutte en stationær computer til sin skærm. Men ikke alle computere er købedygtig sende video output i det rigtige format til et tv til at bruge.

Bestemmelse af kompatibilitet

For at dit tv til at acceptere PC-indgang, skal din computers grafikkort understøtter NTSC output. Kontroller computerens brugervejledning for at afgøre, om dit grafikkort er i stand til at vi kan kalde for "TV" eller "NTSC" output.

Tilslutning af enheder

Tilslut den ene ende af et VGA-standardkabel TVs PC input port og den anden til computerens outputport. Det er ligegyldigt hvilken ende af kablet du tillægger enten enhed. Hvis du har en gammel VGA-kabel, der blev brugt til at tilslutte en computer og skærm, er du velkommen til at bruge den. Der er ingen forskel mellem VGA-kabler sælges som monitor kabler og dem, der sælges som computer til TV kabler.

Konfiguration

Klik på knappen "Start" i nederste venstre hjørne af skærmen og vælg "Kontrolpanel" fra den menu, der vises. Klik på "Udseende og personalisering," så "Tilslut til et TV". Du vil sandsynligvis nødt til at vælge en input mode på dit tv for at vise PC-indgang. Dette opnås normalt ved at trykke på en "Input" eller "AUX" knappen på fjernbetjeningen. Konsultere din tv-instruktionsbog, hvis du har problemer med.

Lyd

Hvis du vil bruge dine tv-højttalere i stedet for computeren, vil du også har et lyd signal til tv. Den nemmeste måde er gennem en stereo til RCA-kabel. Disse kabler kan tilsluttes TVs røde og hvide RCA indgange computerens hovedtelefonudgangen.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com