Hvordan at tilføje Sport sæder til en bil

May 25

Tilføje specialdesignet sport sæder kan tilbyde komfort, stil og endda ydeevne til din bil. En vellavet sport plads tilbyder mere støtte under opslidende forhold, at holde dig fast på plads omkring stramme drejninger og hurtige manøvrer.

Instruktioner

• Vælg sport sæder, der faktisk passer til din bil. Måle de eksisterende pladser i bilen, og kigge efter sport sæder, der er nogenlunde samme størrelse for den bedste pasform. Husk, du ikke kan "redigere" en sport plads til at passe ind i et rum, der er for lille.

• Find sport sæder, der svarer til formen af kroppen, især på tværs af dine lænde området. Mens de fleste sport sæder er designet til at holde dig på plads under dramatiske drivende manøvrer, kan for meget pres på dine nyrer over længere længder af tid blive ganske ubehageligt. Sørg for at give din sport sæder en grundig "test sidde", før du føjer dem til din bil.

• Fjerne de eksisterende pladser fra din bil. De fleste stock bil sæder er simpelthen boltet fast til en jernbane og kan fjernes med enten en svensknøgle eller en socket sæt. Bemærk den nøjagtige metode anvendes til at fastgøre de gamle pladser til jernbane, da du vil sandsynligvis bruge den samme metode til at tilføje sport sæder.

• Vakuum gulvareal grundigt, før du installerer de nye sæder, da du måske aldrig har adgang til alle de krinkelkroge igen.

• Kontrollere, om sport sæder vil passe ordentligt på eksisterende plads skinnerne af din bil. De fleste sport sæder leveres med adapter kits, som vil tillade dig at fuldføre installationen, uanset den eksisterende form af skinnerne.

• Installere sport sæder på skinnerne, og spænd alle hardware. Skubbe sædet med hænderne at se, om sædet wiggles eller bevæger sig overdrevent.

• Sidde i sport sæder, og bevæge din krop til at opdage enhver løshed i sædet eller underlige lyde kommer fra skinnen. Bruge funktionen tilbagelænet på sport sæder til at afgøre, om du har nok plads til at justere sædet korrekt. Teste nogen specielle funktioner, såsom lændestøtte justeringer, til at bestemme, om de fungerer korrekt.

Tips & advarsler

  • Tænke langsigtet komfort, når du føjer sport sæder til din bil. En fastere sæde kan faktisk være mere komfortabel under lange ture, mens en blødere, mere overdådigt sæde kan faktisk forårsage lavere rygsmerter efter et par timer.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com