Sådan installeres en strøm omformer i en RV

May 31

Rekreative køretøjer (RVs) er designet til at fungere helt uden en 120-volt vekselstrøm (AC) shore eller generator forbindelse. Normalt er de eneste RV tilbehør, der ikke løber fra en 12-volt jævnstrøm (DC) kilde klimaanlæg og tv. For 12-volt kilde til at fungere ordentligt, skal coach batteriet holdes genoplades. Dette opnås ved en batteri isolator når motoren kører, og ved en magt konverter når RV er sluttet til shore power. Installere en strøm omformer på eksisterende 12-volt "huset" kredsløb af en RV er en let og givende projekt.

Instruktioner

• Bekræfte, at shore power at RV er blevet afbrudt. Ikke stole på smide afbrydere eller fjerne effektafbrydere; Fjern navlestrengen fra sit udløb. Hvis du har en generator, kontrollere det er slukket.

• Brug en skruenøgle til at afbryde coach batteri jorden kabel.

• Fix magt konverteren fast på plads på et sted, hvor den varme der produceres vil være let spredes. Nogle enheder har en indbygget ventilator, og placeringen skal tillade uhindret fungere. De fleste enheder har integreret parentes eller blussede paneler fremspringende fra sider med huller i dem for vedhæftet fil. Brug skruer passende til underlaget, hvor magt konverteren vil være knyttet.

• Konsultere producentens litteratur vedrørende elektrisk tilslutning og Følg disse instruktioner. En typisk magt konverter vil have en terminal til en 110-volt hot wire fra kysten strømkilde, normalt sort eller blå; en terminal til en 110-volt negativt wire fra strømkilden shore normalt hvid; en terminal til en 12-volt hot wire til coach batteriet, normalt rød eller sort, og en terminal til en 12 volts negativ wire til jorden, også normalt hvide.

• Gendanne den negative forbindelse til coach batteri.

• Stik i RVS navlestreng til strømkilden shore.

• Bruge en spænding meter for at teste konverteringsprogrammet til power output på tværs af DC varmt og jorden wire terminaler. Magt konverteren skal producere en glat nuværende forsyning på lige under 14 volt.

Tips & advarsler

  • Må ikke forveksle en RV magt konverter med en power inverter. Institute of Electrical and Electronics Engineers (IEEE) definerer en inverter som "En maskine, enhed eller system, der ændrer jævnstrøm magt til skiftende-aktuelle magt." En RV magt converter gør præcis modsat, ændre vekselstrøm til direkte strøm.
  • Hvis du installerer en ny converter, vil det sandsynligvis designet til at operere med en fuldtids forbindelse til coach batteri. For sådanne enheder fungerer batteriet både som et filter til at absorbere pigge i spænding og som en spænding boaster i perioder med spidsbelastninger. Hvis din eksisterende installation indeholder en rækkemotor cut-off switch, skal sig være omgået.
  • Magt konverteren er beregnet til at genopbygge en 12-volt batteri, når den er i brug. Det er ikke beregnet til at blive brugt som en batterioplader---at give en fuld opladning til et fladt batteri. Hvis du vil bruge det som sådan vil reducere både batteriet og magt konverteren liv.

© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com