Hvordan man kan blokere RFID-signaler

October 19

Hvordan man kan blokere RFID-signaler

Radio frequency identification (RFID) teknologi anvender tags på størrelse med et frimærke, der tildeles en entydig identifikationskode til et element, de er installeret i, som en scanner derefter læses ved hjælp af radiosignaler. Disse tags er almindeligt anvendt til at spore kunder i butikkerne, og der bruges i visse id-kort og kontakt-gratis kontokort. Siden disse tags, i teorien, kan læses af enhver RFID-scanner til enhver tid, betydelig privatlivets findes, især hvis de indkode id-oplysninger. Heldigvis, RFID-signaler er ikke svært at blokere.

Instruktioner

• Wrap det objekt, der indeholder en RFID-chip i aluminiumsfolie. Dette blokerer signaler fra at nå den. Hvis du er bekymret for folk skjulte læsning id-oplysninger, linje din tegnebog med et lag af folie til at blokere signaler fra RFID-chippen i dit identifikationskort.

• Sætte ethvert objekt, der indeholder en RFID-chip inde i en container, lavet af metal eller andre ledende materiale. Dette skærmer dem fra radiosignaler, herunder dem fra en RFID-scanner.

• Omgiv enhver genstand, der har et RFID-mærkat med vand. RFID-signaler trænge ikke let væsker. Placerer en RFID-chip i en tank med vand, eller lige omkring det med flasker der indeholder væske, skjuler det fra scannere.

• Blokere signaler på deres kilde. Hvis du ved, hvor en RFID-scanner er placeret, blokerer omkring det med væske, aluminiumsfolie eller metal beholder de signaler, det forsøger at sende hen til opdager RFID tags. I de fleste situationer, er det ikke praktisk, som disse scannere kan enten være skjulte eller talrige nok til at gøre det vanskeligt at blokere dem alle.

Tips & advarsler

  • Ikke interferere med RFID-udstyr i butikker eller i RFID-tags i produkter du endnu ikke har købt. I begge tilfælde, dette udgør skader på ejendom og kan resultere i strafferetlig forfølgning. Blokering af signaler med en container, men er ikke ulovligt.

© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com