Forskellen mellem mono og Binaural Headsets

December 28

Forskellen mellem mono og Binaural Headsets

Når shopping for et nyt headset, finder du de kommer i to varianter: mono og binaural. Mens disse ord lyder imponerende, de virkelig kun refererer til antallet af earpieces i headsettets design. Forskellene mellem headsets, selv, men gør dem velegnet til forskellige miljøer og anvendelser.

Mono Headsets

Mono headsets består af en enkelt ørestykke og en mikrofon. Disse hovedtelefoner er generelt bedre egnet til miljøer, hvor du skal være opmærksom på hvad der foregår omkring dig. Et godt eksempel er i et callcenter, hvor luftfartsforetagendet behøver ikke kun at kunne høre kunderne på telefonen, men også hans kollegaer. Design varierer, men disse er typisk lightweight for brugervenlighed. Fuld over-the-ear øretelefoner er mindre udbredt end enkelt øretelefoner eller en lille højttaler.

Binaural Headsets

Binaural headsets omfatter en fuld par hovedtelefoner og en mikrofon. Disse hovedtelefoner er optimal, når du har brug at fokusere på samtalen, sig selv og drukne ud omgivende miljøstøj. Et eksempel ville være under en online gaming session, hvor en spiller har brug at høre hendes holdkammerater og i spillet lyd, men ville finde noget foregår i værelse distraherende. Som mono headset varierer designs betydeligt. Over-the-ear binaural headsets er mere almindelig, herunder modeller denne funktion støj-annullering, simulerede surround lyd og andre premium-funktioner til at forbedre din oplevelse.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com