Remote optagelse med Windows Media Center

March 25

Windows Media Center giver dig mulighed for at se og optage TV-programmer og film. Hvis du vil optage et program med Windows Media Center-fjernbetjening, som computeren skal være på, og Windows Media Center skal være åbne. Du kan optage programmet live eller planlægge en optagelse. Planlagte optagelser kan være af et bestemt program eller en serie. Fjernbetjeningen til Windows Media Center vil slå programmet til og fra, så godt.

Instruktioner

Planlægge en optagelse

1 Åbn Windows Media Center fra menuen "Start", eller ved at trykke på den grønne "Start" knappen på Windows Media Center-fjernbetjening.

2 Tryk på "TV", så "Guide" på Windows Media Center-fjernbetjening. Som et alternativ, Vælg "Søg" i software interfacet og skriv en titel til det program du vil optage for at søge efter tilgængelige programoversigter.

3 Rul gennem den planer listet i "Guide" resultaterne at finde det program du ønsker at optage. Vælg "Optag TV" at planlægge optagelsen.

Optage Live TV

4 Klik på "Start" på Windows Media Center-fjernbetjening, eller Åbn Windows Media Center på skrivebordet "Start" menuen.

5 Brug op- og nedpilene for navigation på fjernbetjeningen for at vælge "TV." Brug pilen fremad navigation for at fremhæve "Live TV."

6 Rul gennem indstillingerne "Guide" menu med navigationspilene. Fremhæve et program og tryk på "Play" på fjernbetjeningen.

7 Tryk på "Optag TV" på fjernbetjeningen.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com