Sansa E260 funktioner

November 9

SanDisk er kendt for at producere eksterne hukommelseskort til bærbare enheder. De fremstiller også andre elektronik, herunder bærbare lydafspillere. SanDisk Sansa er en linje af MP3-afspillere hos elektronisk forhandlere og online butikker. Sansa e260 er en del af denne linje, og indeholder flere multimedia-relaterede funktioner.

Musikafspilning

SanDisk Sansa e260 er i stand til at spille MP3, WMA og sikre WMA fil formaters. Ved hjælp af den medfølgende Sansa Media Converter software, kan andre musikfiler konverteres til Sansa kompatible filer. E260 støtter også PlaysForSure teknologi. Funktionen sikrer, at musik købt fra digital musik websteder som Rhapsody, Amazon, MTV Urge, MusicMatch og Napster vil spille hver gang på Sandisk.

Fysiske Hardware

Sansa e260 har en candy bar form, der er 18 millimeter tyk, 44 millimeter lang og 88 millimeter lang. Det slanke design har en stor 1,8 tommer TFT-farveskærm. Bagsiden af MP3-afspiller er bygget med legering metal kabinet, der er holdbare og ridsefast, mens forreste del af Sansa e260 omfatter fire baggrundsbelyst kontrolelementer for at afspille eller standse musik; springe eller gentage sange; og Spol fremad, spol tilbage musik, eller opdrage hovedmenuen.

Video og billede

En video-afspiller er også inkluderet i Sansa e260. MP3-afspiller understøtter indbygget MJPEG video-filformat. Ved hjælp af SanDisk Media Converter-softwaren kan e260 ejere konvertere populære video formater som MPEG-4, WMV eller DivX i MJPEG. Sansa er også i stand til at vise billeder i 1,8 tommer skærmen. Photo viewer giver ejerne til at gemme og vise op til tusindvis af billeder på afspilleren. Media Converter konverterer og downsize billeder til anbefalede afspilning.

Yderligere funktioner

E260 har 4GB i opblussen hukommelseskapacitet. Ifølge SanDisk, kan Sansa e260 lagre op til 2.000 WMA sange, eller op til 1.000 MP3 sange. Sansa omfatter også en mikro-udfoldelse rille, der tillader brugeren at øge lagerkapaciteten. En indbygget digital FM-tuner giver e260 ejere til at lytte til lokale radiostationer. En optagelse funktion sparer live radioudsendelser for at lytte på et senere tidspunkt. Den indbyggede mikrofon kan bruges til at optage memoer eller nogen andre nærliggende lyde.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com