Hvordan at tilslutte en DVD-optageren til en VCR

September 25

DVD optagere funktion i en lignende måde til DVR optagere. Selv om DVD-optageren har en mindre harddisk end standard DVR optageren, kan enheden gemme indholdet af et tv-program og derefter placere den på en skrivbar DVD. Hvis du vil oprette en DVD og VHS kopi af det samme program kan du tilslutte en DVD-optager og Videobåndoptager sammen gennem fjernsynet. Dette giver dig evnen til samtidig optage indhold på begge enheder.

Instruktioner

• Stik de tre RCA-kabler (rød, hvid og gul) i "Video Out"-porten på bagsiden af kabel/satellit-modtager. Tilslut andre enderne af kablerne til "Video i" porte på DVD-optageren. Hvis du bruger en antenne til at få din programmering, Tilslut det koaksiale kabel kører ud af antennen ind "I" havnen på DVD-optageren.

• Indsæt et andet par af RCA-kabler i "Video Out"-porten på bagsiden af DVD-optageren, derefter køre kablerne til Videobåndoptageren. Sæt de modsatte ender af kabler i "Video i"-porten på Videobåndoptageren.

• Tilslut det tredje sæt af RCA-kabler til "Video Out"-porten på bagsiden af Videobåndoptageren, så sæt anden enden af kabler i "Video i" porten på fjernsynet.

• Magt på tv, VCR, DVD-optager og kabel/satellit-modtager.

• Tryk på knappen "Video" på TV remote til at bringe op indholdet af videoen. Justere VCR til kanal 3 og du kan se, hvad der er på DVD-optageren. Som VCR, indstille DVD optageren at kanal 3 og du kan nu få vist indholdet af satellit-/ kabel-modtager. Alle enheder skal være tændt på alle tidspunkter for dig at se tv-programmer.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com