Wireless vs Wired tale anerkendelse Headsets

June 11

Wireless vs Wired tale anerkendelse Headsets

Talegenkendelse mikrofoner kan bruges til mange formål. Du kan bruge dem med online gaming systemer, VoIP samtaler eller talegenkendelse programmer. Har du flere muligheder hvad angår funktioner og kvalitet.

Wired

Kablede talegenkendelse mikrofoner er en overkommelig mulighed, hvis du har brug for talegenkendelse headset. De kommer med en række funktioner, som forbedret Stemmeklarhed og støjreducerende hovedtelefoner og mikrofoner. Fordi de er kablet, skal du altid tilsluttes direkte til den enhed, du sætte ind.

Wireless

De fleste trådløse talegenkendelse mikrofoner bruge Bluetooth-teknologi og besidder de samme funktioner som trådløse mikrofoner. Trådløse talegenkendelse headsets er mere kompakt, og du er ikke hæmmet af en wire. De er som regel dyrere end deres kablede modstykke. Fordi de bruger et batteri, skal du sørge for det er opkrævet for dit headset til at arbejde.

Overvejelser

Kvaliteten af talegenkendelse headsettet du vælger vil afhænge af hvad du bruge det til. Hvis du har brug for det til at spille spil, kan du ikke ønsker at tilbringe en masse penge. Hvis du bruger det til et vigtigt projekt som transskription, overveje en lang-seriøs hovedtelefon. Trådløse headset vil ikke nødvendigvis være en højere kvalitet.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com