DIY Serpentine bælte System for Small-block Ford V-8

July 15

DIY Serpentine bælte System for Small-block Ford V-8

Selv om en række Ford lastbiler kører på en 4.0L V-6 motor, er der også vadesteder på vejen at indslag en small-block V-8 motor. Mens det overordnede princip for installation og fjernelse af den serpentine bælte er den samme uanset om det er en V-6 eller V-8 motor, er der et par forskelle. Fordi V-8 er en større motor, der er mere tilbehør komponenter, der skal dirigeres gennem den serpentine bælte veje, og alt efter din størrelse kan du ændre enten bælte ud fra oven eller gennem en kombination af over og kravle under køretøjet.

Instruktioner

• Parkere din Ford i et sikkert område, hvor jorden er helt flad, som på en indkørsel eller i en garage. Indstille parkering pause og slukke motoren. Åbn motorhjelmen og studere serpentine bælte routing diagram på undersiden af kalechen eller radiator ligklæde. Svarer til de komponenter, der er vist i diagrammet til dem i motoren, og finde ud af hvis du tror, du skal oprejse køretøjet på lift til at få adgang til delene. Løft køretøjet, hvis det kræves.

• Adgang til serpentine bælte automatisk bælte spændet remskive, som angivet på diagrammet diagram. Bemærk, at det er en fjederbelastet remskive, der skal trækkes en bestemt måde at frigive spændinger på det bælte, der løber gennem de forskellige komponenter i motoren. Placer en 1/2-inch socket over ende af bolten stikker ud af remskiven og vedhæfte skralde til stikket. Udnytte bar i en uret bevægelse på V-8 motoren til at frigive trisse spændinger og skub den serpentine bælte ud remskiven. Lad det gå tilbage til sit hvilested og fjerne bæltet fra de andre remskiver i motoren.

• Omdirigere den nye bælte gennem remskiver efter diagrammet vist for din Ford motor. Arbejde over og under køretøjet, hvis det er nødvendigt. Start med krumtapakslen remskive på bunden af motoren og Arbejd din vej op, matchende hakkene på bæltet med remskiver med hak. Sikre, at ruten er gjort efter diagrammet og slut af med strammer remskiven. Trykket på friktionsskiven er sikret, skub bæltet over det, og gør det muligt at stramme tilbage på plads, således stramning bælte system for hele motoren.

• Fjerne dine værktøjer og luk hætten af køretøjet. Start dit køretøj og lad motoren køre i mindst fem minutter før du kører det på vejen at give serpentine bælte adjuster tid til at stramme bæltet korrekt.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com