Sådan tilsluttes to inputenheder til en outputenhed

April 13

Audio/visuelle udstyr såsom videooptagere og DVD spillere er ofte forbundet med fjernsyn med henblik på at vise outputtet fra en VCR båndet eller DVD disken på tv-skærmen. Fra tid til anden, kan du ønsker at tilslutte en AV-enhed til to fjernsyn; for eksempel, kan du være i stand til at se outputtet i to forskellige rum i dit hjem. Det er let at gøre, hvis du har det rigtige udstyr.

Instruktioner

• Tilslut ender af det første sæt af RCA-kabler til RCA output porte på VCR, DVD-afspiller eller anden AV-enhed. Tilslut anden enden af disse kabler til de input porte på RCA udbredelse forstærker.

• Tilslut ender af det andet sæt af RCA-kabler til et par af tilgængelige RCA output porte på RCA udbredelse forstærker. Tilslut anden enden af disse kabler til en tilgængelig RCA port på din første tv.

• Tilslut ender af det tredje sæt af RCA-kabler til et par af tilgængelige RCA output porte på RCA udbredelse forstærker. Tilslut anden enden af disse kabler til en tilgængelig RCA port på dit andet tv.

• Tænde fjernsyn, audio/visuelle enhed og RCA udbredelse forstærker. Ændre fjernsyn til deres udpegede RCA inddata kanal. Du skulle nu se signalet fra AV-enhed på begge fjernsyn.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com