Sådan ændres en Verizon kontrakt telefon til en forudbetalt telefon

July 1

Disse dage, tilbyder fleste af mobiltelefon selskaber både traditionelle, kontrakt-baseret service og "forudbetalt" service for dem, der ikke ønsker at tage på en anden finansiel forpligtelse. Verizon Wireless er ikke anderledes. Hvis du er en Verizon Wireless kontrakt kunde og har besluttet, du ønsker at skifte til forudbetalt service, kan du gøre det. Du skal holde i tankerne, dog, du måtte have til at betale et gebyr for opsigelse hvis du kontrakt ikke er endnu opfyldt.

Instruktioner

• Ring Verizons kundeservice på 1-888-294-6804 at forhøre sig om at lukke din konto. Spørge repræsentanten, hvis du har fuldført den indledende aftale du underskrevet, og hvis ikke, hvor meget det vil koste for at opsige din serviceaftale tidligt. Træffe foranstaltninger til at betale eventuelle nødvendige gebyrer og spørge repræsentanten at lukke din konto.

• Aktivere telefonen Verizon Wireless for forudbetalte. Klik på linket der er anført under "Ressourcer" til at aktivere telefonen. Indtast dit postnummer og klik på "Enter" knappen. Vælg dit områdenummer og indtast din telefons serienummer, som du kan finde under sit batteri, og klik på "Fortsæt". Vent et øjeblik for dit nye trådløse nummer skal vises.

• Tilmelde sig et forudbetalt plan, når du har aktiveret din telefon. Tilmeld dig og log ind på din "MyVerizon"-konto, som du kan få adgang til ved at klikke på det andet link opført under "Ressourcer", og klik på "My planer" for at vælge en plan, der er rigtige for dig.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com