Sådan foretages fejlfinding af en 1999 Pontiac Grand Am GT

June 11

Sådan foretages fejlfinding af en 1999 Pontiac Grand Am GT

Pontiac Grand Am GT featured en helt ny design for modelår 1999. Den Grand Am var Pontiacs bedst sælgende køretøjet på tidspunktet, og det fortsatte med at se succes med 1999 model ændre. Grand Am GT kom med en 3.4-liter seks-cylinder motor i stedet for den standard 2,4-liters fire-cylindret motor. Din Grand Am GT kan være over 10 år gamle, men du bør fortsætte med at udføre vedligeholdelse og fejlfinding af dit køretøj for at holde det i god form.

Instruktioner

• Kontrollere bremsen væske og Anti-Freeze niveauer af din Grand AM. Du bør tilføje DOT 3 hydrauliske væske, hvis bilen er ved at løbe tør. Tilføje en 50/50 blanding af vand og kølevæske til toppen off dit kølesystem, hvis den kører lav.

• Check kobling hovedcylinder, og transmission væske niveau af din bil. Tilføje DOT 3 hyrdarulic væske til kobling hovedcylinder, hvis den har brug for mere væske. Tilføje ATF transmissionsolie, hvis du ikke er tilfreds med det nuværende niveau af transmissionsolie.

• Sørg for bolte omkring din motor strammes ordentligt. Du bør undersøge hoved bolte, indsugning og udstødning bolte, vigtigste forsynet med hætter og stang forsynet med hætter. Bruge en momentnøgle til at stramme de hoved bolte med 33 fod-pund af drejningsmoment. Du bør stramme indtagelse og udstødning bolte med 10 fod-pund af drejningsmoment, hvis nødvendigt. Stramme vigtigste bærende cap med 37 fod-pund af drejningsmoment og stramme stangen bærende cap med 15 fod-pund af drejningsmoment.

• Installere en brændstof trykmåler til brændstof pres ventil til at kontrollere brændstoftryk af din bil. Brændstoftryk bør være mellem 41 og 47 PSI.

• Inspicere tændrøret ligger i topstykket af motoren. Tændrøret skal have en afstand på 0.060 inches.

• Tjek din motor motor oliestand. Den ideelle mængde af motorolie din motor skal have 4-1/2 Potter. Tilføje 5W-30 motorolie, hvis bilen er ved at løbe tør.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com