Hvordan foretager jeg fejlfinding af en hoste Harley 883?

June 1

Hoste i en 883 Sportster har flere rå navne og kan være symptomatisk for flere mindre problemer, som alle er let diagnosticeret. Disse er næsten altid carburetion problemer. Karburatoren er skjult under luften renere, som er næsten altid skinnende, 8 til 12 tommer wide bump under din højre hånd, når du sidder på motorcyklen med armene dinglende. Luftrenser og karburatoren er mellem de to, finner cylindre, der danner en V. Novice mekanik ikke vil måske løse alle disse mulige problemer, selv. De kan i det mindste opdage noget intelligent at sige at service forfatter eller Harley tekniker.

Instruktioner

• Åbn petcock, fuldt udvide chokeren, sætte transmissionen i neutral og starte motorcyklen. Skubbe chokeren halvvejs i efter 30 sekunder.

• Tillad motorcykel til at køre indtil rocker covers, som er chrome kasser oven på din cylindre, er meget varme at røre ved. Lytte til hoste.

• Skubbe chokeren helt i. Drej gashåndtaget om halvvejs åbne og frigivelse. Gentag to eller tre gange.

• Lytte til hoste. Hvis motorcyklen hoster når chokeren er trykket ind, men ikke når chokeren er trukket ud, kører din motorcykel for magert i det mekanik kalder den "inaktive kredsløb" fordi der er for meget luft og ikke nok benzin i dit brændstof-luft-blandingen. Tomgang blanding skruen i bunden af din karburator er forkert justeret.

• Undersøge dit renere luftstøtte. Hvis din luftrenser er originaludstyr det vil blive sikret med en Allen bolt i midten af dækslet og bliver markeret "Harley-Davidson." Hvis luft renere dækning ikke er original, kan din luft renere forsamling er blevet erstattet.

• Undersøge din motorcykel udstødning. Hvis din motorcykel udstødning og luft renere er begge ikke originalt udstyr, kan din Harley 883 skal være rejetted. Standard lav hastighed jet på en 883 Sportster er en nummer 42. Du skal muligvis et nummer 45 eller et nummer 48 lav hastighed jet.

• Løsne Allen bolt i midten af din renere luftstøtte med en unbrakonøgle eller skruenøgle og Fjern dækslet. Finde sted bag karburatoren hvor karburator kammerater med indtagelse manifold.

• Spray karburator renset på indsugningsmanifolden mens din motorcykel kører. Ikke spray i luften renere. Hvis inaktiv ændringerne hastigheder mens du spray karburator renere kun på indsugningsmanifolden, har du en lækage der. Du har brug for nye luft indtag sæler.

Tips & advarsler

  • Købe en shop manual til din motorcykel.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com