Hvordan man bløder en Master Cylinder bremse

April 19

Hvis du har bare ombygget den hovedcylinder på din bil eller du har købt en ny eller re-fremstillet en og er ved at installere det, du vil ønsker at bænken bløder de hovedcylinder. Dette trin vil spare dig tid og energi da de hovedcylinder er hjertet i den hydrauliske bremsesystem. Hvis der er luft i det, vil det tage lang tid at arbejde sig vej gennem systemet. Blødning i hovedcylinder vil spare dig tid og penge ned ad vejen.

Instruktioner

• Placer den hovedcylinder i en bænk skruestik, stramt og sikkert således at reservoiret er niveau og ikke vippes.

• Tillægge hovedcylinder afsætningsmuligheder hovedcylinder bløder kit. Hvis du bruger den medfølgende kit, kan fittings være plastik. En af fittings skal være gevind og den anden vil have en Slangeadapter for den. Klar slange anbefales at bløde bremser, således at du kan se væsken og om den indeholder luftbobler. Nogle af de billige kits, der kommer med master flaskerne kan levere uigennemsigtige farvede gummi slanger, der gør det umuligt at se, hvilket gør dem et dårligt valg til blødning en hovedcylinder.

• Skub slanger på fittings. Du kan have til at vride dem frem og tilbage lidt at arbejde dem på.

• Trim slanger med hobbykniv forlader nok længde til at oversvømme dem i væske af reservoiret. Du ønsker ikke dem alt for længe, men. Når du anvender pres på stemplet, vil disse slanger lyst til at danse rundt mens udrensning, så husk på, at du nødt til at holde dem på plads eller sikre dem en eller anden måde, mens du bløder de hovedcylinder, så de ikke bliver udsat for luft. Hvis du bruger nogen til at hjælpe dig med at pumpe og bløde bremserne senere, kunne du rekruttere dem til at holde linjerne, mens du prime master cylinder.

• Fyld beholderen med ordentlig prik-godkendt bremsevæske egnede til anvendelsen. At have nogen holde slangerne i reservoiret eller holde dem med den ene hånd selv, tage den store Phillips hoved skruetrækker og tryk stemplet i langsomt. Gør det muligt at komme tilbage og fortsætte med at gøre dette i fuld, langsomt strøg. Du er på udkig efter væske ikke længere være tilsat kulsyre gennem slanger og ikke længere har luftbobler i den hovedcylinder. Selv om du recirkulerende bremsevæske, hvis du pumpe stemplet langsomt og jævnt, vil boblerne sprede. Give det 15 til 20 slag og kontrollere væske til beluftning. Når al luft er ude og du er færdig med blødning i hovedcylinder, er det klar til at installere i køretøjet. Holde hovedcylinder blødning kit installeret indtil det er monteret på bremsen booster, og du er klar til at indsætte stål bremserør. Fjern kun ét adapter ad gangen og vedhæfte den stål bremsetryk straks for at minimere spild og giver mulighed for mere luft at komme ind.

• Bløder bremsesystemet, når den hovedcylinder er installeret, fyldt og fyld cap er sikker. Dette vil rense noget luft, der har forurenet det hydrauliske system, mens den hovedcylinder blev fjernet. Check at se, om der er en bestemt bremse blødning sekvens for køretøjet, men en tommelfingerregel er at starte med linjen længst væk fra den master cylinder, (hvilket ville naturligvis være den højre baghjul) og arbejde din vej til den nærmeste (venstre forhjul) sidst. Hvis du har en vakuum bremse bleeder eller magt bremse bleeder, derefter tilslutte den op og åbne bremse bleeder skruer en ad gangen med afløbet spand nedenfor til at fange den udrensning væske, indtil ingen luft er udrenset fra systemet og bremsevæske vises lucid.Hvis du ikke har et vakuum eller magt bremse bleeder, få en assistent bag rattet og har ham pumpe pedalen fire gange og stoppe mens holde bremsepedalen nede og derefter åbne bremse bleeder skrue manuelt med hånden eller linje skruenøgle. Forblive på hvert hjul, indtil væsken bliver klare og derefter flytte til næste. Indskrive den hovedcylinder ofte under blødning af linjerne i rækkefølge. Hvis det løber tør, så du har lige renset luft tilbage i systemet og vil have at line bleed igen. Kontrollere 6 eller 7 gange efter åbning bremse bleeder skrue eller før du flytter til en anden hjul, hvad der kommer først. Husk altid at toppen det off og erstatte fyld cap. Tørre områder, våde ned med en shop rag.

BWMR3

Tips & advarsler

  • Det kan tage et stykke tid af blødning afhængigt af hvor meget luft kom ind i det hydrauliske system, men omhu vil afbetale. Sørg for at tjekke alle dine forbindelser og din bleeder skruer til at sørge for der er ingen synlige utætheder.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com